Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Betonbiztos TÁMOGATÁS = betonbiztos új oszlopok
2014.11.19.

Tényleg igaz, hogy a bajban ismerszik meg a barát! Mi ezt az elmúlt hónapban megtapasztaltuk és ezért nem győzünk elég köszönetet rebegni.

A rablás utáni legnagyobb kár, az ellopott oszlopok voltak.
(BŐVEBBEN!!!!)
Az oszlopok ideiglenes pótlására is érkeztek adományok, például a Zalán család adománya, akik a SALIX LIGNUM Kft. segítségével leptek meg minket.Az teljesen biztos volt, hogy a végleges és megnyugtató megoldáshoz betonbiztos biztosításra van szükségünk. Kérni sem kellett, a HOLCIM Magyarország Kft ajánlkozott, hogy készbeton termékükkel támogatnák az új oszlopok betonozását.

Velük egy időben érkezett a Gerab Kft. felajánlása kiemelten környezetbarát, újrahasznosított műanyag oszlopokra. Melyek minden tulajdonsága számunkra tökéletes, így hatalmas köszönettel elfogadtuk őket! :)Persze mi nem nyughatunk és a Holcim felajánlása kapcsán álmodozni kezdtünk. Ugyan erre az évre semmi extra fejlesztést nem terveztünk, de két terület betonozásával nem várhattunk tovább, mert a legkisebb eső után járhatatlanná vált a sártól. Az egyik a gazdasági udvar hátsó kapuja, a lovak éjszakai helye és a karám széle közötti szakasz, a másik a hátsó bika-legelő kocsibehajtója, melyen keresztül a szalmabálákat tudjuk bevinni az állatoknak.
Eddig a betonozási munkálatok úgy folytak, hogy embert toboroztunk, pénzt gyűjtöttünk, majd napokig - hetekig kevertük, cipeltük, terítettük a betont, a kis betonkeverővel, talicskával, lapáttal, vérrel és verítékkel. Most annak a lehetősége, hogy esetleg egy támogatónk segítségével mindez könnyebben és gyorsabban is mehetne ...
Egy életünk, egy halálunk megkérdeztük Őket. És nem csalódtunk. A Holcim Magyarország Kft. nem csak az oszlopok betonozásához biztosította számunkra a szükséges anyagot, de támogatásukkal elkészülhetett az új útszakasz és beálló is!

Megjöttek a segítőkNagy munkábanAlakulEz bizony szép leszElkészült a beálló isÉs mindez 1 nap alatt, hála a Holcim segítségének!

Néhány nap múlva kezdődött az oszlopok felállítása is.

A Gerab Kft. jóvoltából megérkezett 200 db műanyag oszlopA lyukakat az ellopott oszlopok helyén felújítottuk és kezdődhetett a munka:

Oszlopokat behelyezniBetonkeverőt célra állítani, betont betölteni

A dolgos segítség mindig jól jön :)Oszlopokat függőlegesbe állítaniA munkát a minőség ellenőrökkel átvetetniLátványban gyönyörködniEz is megvolt nagyon gyorsan! :)

Ilyen az amikor betonbiztos támogatás áll a hátunk mögött!

És akiknek mindezt köszönhetjük, akiket tiszta szívből ajánlunk mindenkinek:

GERAB KFT.

Környezetbarát kerítésoszlop és más méretű profilok gyártásával foglalkoznak 1998 óta, 100% anyagában történő hasznosítást végeznek kompozit műanyagokból.
Oszlopokat gyártanak kerítésnek, szőlő oszlopoknak, karámoknak, ólaknak. Karbantartást nem igényel, a magas tartósságot biztosítja.

Elérhetőség:
Gerab Kft.
Győr 9028 Fehérvári út. 75.
info@gerab.hu
06 20 912 5692
Lamos Sándor
ügyvezetőHOLCIM Magyarország Kft.

www.holcim.com


Madarász Viktor utca 47-49.
HU - 1138 Budapest
Hungary
Phone +36 1 472 50 00
Fax +36 1 700 15 79KÖSZÖNJÜK!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában