Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Ajtók a boldogságra
2014.11.18.

Eredetileg Pepe makákónk készülő új kifutójának speciális ajtajának elkészítéséhez kerestünk elérhető megoldást. De amikor a Danubius Ablak Magyarország Kft. ügyvezetője kijött felmérni, hogy pontosan mire is lenne szükségünk, végig nézett a kórházunk és a fertőző részlegünk ütött - kopott, kitámasztott ajtajain, elmosolyodott és annyit mondott: három ajtót kaptok, természetesen adományként!

Pepe, a vénséges makákónk számára egy teljesen speciális egyedi ajtót kellett készíteni. Az igényeink nem voltak túl nagyok :) : jól záródó, biztonságos műanyag ajtó, biztonsági, törhetetlen üveggel, hogy minél több fény bejusson akkor is, ha bent tartózkodik. Egy önállóan nyitható alsó résszel, mely akkor is nyitva lehet, ha a fűtés, vagy hűtés miatt az ajtó egyébként zárva van.

Ehhez az egyszerű feladathoz kerestünk kivitelezőt, olyat, aki megbízhatóan,jó minőségben és számunkra elérhető feltételekkel készíti el ezt nekünk. Még nyáron kaptunk egy névjegykártyát egy kedves pártól, akik adományt hoztak, azzal, ha egyszer nyílászáró problémánk lesz, hívjuk fel őket! Nagy levegő és tárcsáztuk a megadott számot. A vonal végén kedves válasz, örültek a megkeresésnek és másnap már ott is voltak felmérni, hogy mire is van pontosan szükségünk. És gyorsan kiderült számokra, hogy pontosan nem egy, hanem három ajtóra van szükségünk ...

Ezután már minden ment a maga útján, műszaki felmérés, gyártás és beszerelés! :)

Régi ajtók ki, új be:

Mire kettőt pislogtunk, már mind a három új ajtó a hején volt. :)És akiknek mindezt köszönhetjük, akiket ajánlunk mindenkinek, ha nyílászáróra van szüksége!

Danubius Ablak Magyarország Kft. www.danubiusablak.hu

Nem győzzük eléggé megköszönni! KÖSZÖNJÜK! KÖSZÖNJÜK! KÖSZÖNJÜK!Pepe kifutójának külső és belső részén még sok a tennivaló. Saját kézzel dolgozunk rajta, a tervek szerint az első tavaszi napsugarakkal fog kiköltözni az új helyére.
Ehhez még nagyjából 160 - 170 m2 gyepszőnyegre lenne szükségünk, ha esetleg erre tudna valaki megoldást, azt nagyon megköszönnénk! info@noeallatotthon.hu :)Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában