Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Autóút közepére tették a dobozba zárt kölyköket
2014.11.14.

Ehhez már megint nem tudunk mit hozzáfűzni. Megint egy doboznyi, pontosan 6 db kicsi dobozba zárt kölyökkutya. A nagyjából 7 hetes apróságokat "valaki" bedobozolta egy kicsi papírdobozba, szórt melléjük néhány szem száraztápot, akkurátusan lezárta a dobozt, leragasztotta szigetelőszalaggal, majd egy laza mozdulattal kihelyezte a csomagot az aszfalt közepére egy kanyarban. Csak a vak szerencsének köszönhető, hogy nem gázolták őket halálra.Egy autós megállt, hogy félre húzza a dobozt, melyről azt hitte, hogy a szél fújta az út közepére. Csak amikor a közelébe ért, akkor látta döbbenten a tartalmát. A kutyusok a levegőtlen dobozban ernyedten, egyetlen szó nélkül feküdtek. Rajtuk kívül jelenleg 22! kölyökkutyáról gondoskodunk, akiket mind elkülönítve kell tartanunk, hiszen oltatlanok, így veszélyben vannak az Állatotthonba és egymásra is veszélyt jelentenek. Nagyon reméljük, hogy ezek az apróságok csak a dobozban fellépő levegő hiány miatt ennyire elcsempültek és nincs semmi betegségük, mert őket bizony már nem tudtuk megfelelően biztonságosan elkülöníteni ...

Így most már még nagyobb szükségünk lenne az alábbiakra:
1. felelős örökbefogadók, a már örökbefogadható kölykeink részére: http://www.noeallatotthon.hu/index.php?pid=1&faj=0&kor%5B0%5D=0&statusz=0&no=10&p=1
2. jó minőségű kölyöktáp
3. támogatásotokat kérjük a kölykök oltási programjához, parazitamentesítéséhez:
Közvetlen bankkártyás utalással:
http://adhat.hu/niok/online-donation/163662

Bankszámlaszámunk: 11710002-20083777

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

a megjegyzés rovatba kérjük beírni kölyök kutyákl!

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhető!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile (jelenleg csak telefonhívás!), valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Köszönjük!!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában