Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

A Celanese Magyarország csapata újra akcióban
2014.09.25.

BUSINESS PEOPLE - HELPING PEOPLE!

A Celanese Magyarország és lelkes dolgozói lassan már egy éve rendszeres támogatói az Állatotthonnak. Jótékonysági sütivásár, élelem, gyógyszer, tisztítószer és egyéb tárgyi adományok, céges segítőnap ... szinte nincs olyan hónap, hogy ne lepnének meg minket valamivel.

A nyári segítőnapjukról itt olvashattok!Úgy gondolták, hogy a tél beállta előtt még egy nagy segítőcsapást mérnek ránk és eljöttek, most is 40-en, hogy az irodai munkát egy napra felváltsa az ecset, az ásó, a talicska, a kefe, a seprű és a póráz.

A nagy nap előtt, mintegy előfutárként megérkezett egy nagy autónyi adomány.Kicsit aggódtunk az időjárás miatt, mert a nyári segítőnapot sokszor halasztanunk kellett az eső miatt és tudtuk erre most nincs lehetőség. De az égiek kegyesek voltak hozzánk és igazi munkára való, kicsit napos - kicsit hűvös időt kaptunk.
Így nem csoda, hogy 40 mosolygós, tettre kész segítő érkezett.Rövid egyeztetés után elindult a munka. Az egyik csapat az új legelő körbekerítéshez érkezett oszlopok kátránykezelését végezték.

A másik csapat az istálló őszi nagytakarítását vállalta magára.

Pepe, a vénséges makákónk lassan elhagyhatja kórházi szobáját. Ezért elkezdtük a majomkifutón átalakítását, az Ő speciális igényeinek megfelelően.

Elszőröz szét kellett szedni a korábbi, páviánnak kialakított famászókákat (Pepe új játékokat kap majd, akkorákat és olyanokat, melyek neki megfelelőek).

Amikor tiszta lett a terep, akkor nem kisebb feladat várt az erőskezűekre, mint felásni az egész kifutót és elhordani róla a felső réteg földet.

Párhuzamosan zajlott a kifutóban található oszlopok előkészítése festésre.

Minőségellenőrzés is zajlott közben, naná, hogy Szuzi volt a főellenőr.A kemény munkában persze megéhezik az ember fia és lánya, de nálunk még az is kutyafelügyelettel megy csak.

Persze a nap nem csak a kemény munkáról szólt, jutott idő a cicázásra és a kutyázásra is.A nyári segítőnapról visszatérő segítők pedig természetesen meglátogatták a régi haverokat is.Köszönjük a rengeteg segítséget, várunk vissza Titeket!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában