Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Felszerelték a Közös Lábos kerítéseket
2014.09.03.

A nyáron második alkalommal töltötte meg a Közös Lábost Bezelics Ildikó a Két Cica Konyhája gasztrobloggere a NOÉs védencek javára. A tavalyi akcióhoz hasonlóan a cél most is biztonsági kerítések beszerzése és felszerelése volt.

A munkálatok lezajlottak, melynek köszönhetően újabb kennelek váltak biztonságosabbá.Beszámoló Anikótól, az akciót megszervező önkéntesünktől:

Immár második alkalommal szerveztük meg a kerítés szerelést. A Közös Lábos jótékonysági főzésen befolyt összegből 100 méter fémhálót tudtunk vásárolni.
Célunk a kutyák kenneljeinek aránylag nagy rácsú kerítéseit megerősíteni az új, apróbb lyukú fémhálóval.A szervezés a tavalyi rutinnal a hátunk mögött könnyebben ment. Volt aki bevállalta a fémhálók szállítását az Állatotthonba. A kutyákat ismerő Noés önkéntesek pedig csapatokba osztva szerelték a fémhálót. Mivel nagyrészt a tavaly segítő önkéntesek jöttek, így gyorsan haladt a munka.A tavalyi gyűjtéssel együtt összesen 275 méter fémhálót szereltünk fel a kennelek biztonságosabbá tételére. Külön köszönet Bezelics Ildikónak (Két cica konyhája) és a SUGAR! shop & confectionary csapatának. Valamint azoknak a Noés önkénteseknek akik a szerelésben részt vettek.
Köszönjük védenceink nevében!
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában