Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Hajléktalan Angyal család megérkezett
2014.08.20.

Kétségbeesett telefonhívást kaptunk a legnagyobb szakadó esőben. A 13. kerület egy elhagyott, szemetes, koszos telkén találtak rá 6 db átázott, átfagyott újszülött kutyababára és szelíd, csont-sovány anyukájukra.Hamar előkerültek a "kedves gazdik" néhány erősen illuminált állapotban lévő hajléktalan személyében.
Mindenhol kosz, törmelék, bűz és mocsok. A kutyamama még egy bokrot sem talált, ahova behúzódhatott volna a babáival a szakadó eső elől. Vizes rongyokon, nylonon próbálta a kis testével védelmezni és melegen tartani őket.A megtalálók azonnal cselekedtek. Az első gyorssegély a mamának élelem volt, aki bár a kölykeit nem hagyta ott, de hálásan elfogadta. Közben persze a kétségbeesett telefonálás, hogy ki tudna azonnal segíteni ... jaj ki? mindenhol teltház. Egy egész család elhelyezésére nagyon nehéz: nyugalom, biztonság, karantén ... első körben mi is csak annyit tudtunk mondani, hogy hely nincs, ha valami csoda történik, talán. Ez a megtalálók számára sokkal több volt a többi, bár teljesen érthető, de mégis elkeserítő kategorikus nemhez képest.
Miközben a család jövőjét próbálták biztosítani, a jelennel is foglalkozni kezdtek. Azonnal kis fedelet készítettek az ott található lomokból. Majd bevásárló körútra indultak.Néhány raklap és egy kevés hullámlemez segítségével, könnyen, olcsón és gyorsan királyi palotát varázsoltak a szerencsétleneknek.Természetesen a mama hálásan vette azonnal birtokba a tiszta, száraz és védett helyet.Néhány nap múlva nálunk is megtörtént a csoda, mely örökbefogadók személyében érkezett, akik a már gondozásunkba lévő kölykökből fogadta örökbe. Így felszabadult egy nem ideális, de a mostani helyüknél mindenképpen biztonságos és a jövőjük számára megnyugtató helyünk.

Gyakran halljuk, hogy egy örökbefogadással két életet menthetünk meg, azét akit örökbefogadtunk és azét aki az ő helyét így megkaphatja. Ebben az esetben ez pontosan úgy igaz, hogy 1 kutyus örökbefogadásával 8 életet mentettek meg. :)

Tehát boldogsággal mutatjuk be Nektek legújabb kiscsaládunkat, az Angyal családot!

Édes, kedves, szép anyukájukat:És 6 vasgyúró fekete apróságát, 4 kisfiú és 2 kislány:

Nagyon reménykedünk benne, hogy a nehéz kezdet után minden rendben lesz velük. Most hagyjuk őket megnyugodni, csak annyit piszkáljuk őket amennyit nagyon-nagyon muszáj.Köszönjük a megtalálóknak, hogy ahelyett, hogy a fejünkhöz vágták volna "Maguknak ez a dolga!", maguk is hathatósan segítettek!!!!

Kérjük, aki teheti támogassa az Angyal család cseperedését, minden apró segítség nagyon jól jön!

közvetlen bankkártyás utalással
http://adhat.hu/niok/online-donation/163662Bankszámlaszámunk:
11710002-20083777


Külföldről történő utaláshoz:
IBAN: HU62 1171 0002 2008 3777 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPV-HU-HB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kőrösi Csoma sétány 6.

EURO számlánk:
11763103-13106883


Külföldről történő utaláshoz:
IBAN: HU15 1176 3103 1310 6883 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kőrösi Csoma sétány 6.PayPal utalással
info@noeallatotthon.hua megjegyzés rovatba kérjük beírni Angyal család!

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhető!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile (jelenleg csak telefonhívás!), valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Köszönjük a támogatást!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában