Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Titusz a tetanuszos kecskegida már cumizik
2014.08.19.

Három hete mentettük Tituszt felelőtlen, hozzá nem értő gazdáitól. Titusz a néhány hetes kecskegida tetanusz fertőzés miatt merev görcsös állapotban van.A betegségről és az előzményekről BŐVEBBEN I T T OLVASHATTOK ! ! !

Amióta a gondozásunkba került szó szerint állandó orvosi felügyelet mellett van, Dr. Liptovszky Mátyás és Dr. Papp Georgina éjjel-nappal vele vannak. A gyógyulásához és kényelméhez mindent megkap Tőlük. Tudtuk, hogy a tetanusz egy nagyon hosszú lefolyású betegség, a gyógyulás hetekig kértséges. A merevgörcs lassan, milliméterről milliméterre oldódhat és reméljük nem támad meg létfontosságú izmot.Szegény kicsi, most a harmadik hét végén a teljes, fadarab szerű merev görcsből már ott tart, hogy a fejét egy kicsit fel tudja emelni és a lábi is mozdíthatóak kicsit.A táplálása alapvetően infúzión keresztül zajlik, de nagy siker, hogy szopni is tud, ha merev kis testét függőleges helyzetbe emelik.Nagyon fontos dolog ez, hiszen, ha gyomor-szondázni kellene, az újabb veszélyes beavatkozás lenne, újabb fertőzés forrással, és szegény apróságnak újabb stresszhelyzettel. Míg a cumizás szemmel láthatóan nagyon boldoggá teszi.Talán a legszörnyűbb ebben a helyzetben, hogy ez az édes apró kis élőlény tudata tiszta, Ő szeretne futkározni, játszani, a mamájához bújni. Önfeledten ugrabugrálva tanulni ... de a teste egy élettelen fadarabként a börtönében tartja fogva. De kommunikálni már igen csak fejletten tud. Értsd ez alatt, hogy hangosan kiabál, ha éhes, ha szomjas, ha pisilni kell, ha kakilni kell, vagy ha csak a pótmama/papa közelségére vágyik ... és gyakran vágyik. :)Tehát lassan, nagyon lassan - lassan gyógyul. Ugyan túl vagyunk néhány kritikus ponton, kritikus helyzeten, ennek ellenére mi nagyon bizakodóak vagyunk. De ahogy az orvosai óvatosan fogalmaznak, ebben a stádiumban minden nap ajándék ...

Angyalok, kérlek támogassátok Titusz kecskegida gyógykezelését, minden apró segítség nagyon jól jön ebben a helyzetben.

közvetlen bankkártyás utalással
http://adhat.hu/niok/online-donation/163662Bankszámlaszámunk:
11710002-20083777


Külföldről történő utaláshoz:
IBAN: HU62 1171 0002 2008 3777 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPV-HU-HB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kőrösi Csoma sétány 6.

EURO számlánk:
11763103-13106883


Külföldről történő utaláshoz:
IBAN: HU15 1176 3103 1310 6883 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kőrösi Csoma sétány 6.PayPal utalással
info@noeallatotthon.hua megjegyzés rovatba kérjük beírni Titusz!

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhető!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile (jelenleg csak telefonhívás!), valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Előre is köszönjük a támogatást és a drukkokat, amint tudunk jelentkezünk az állapotáról!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában