Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Tutyi, a bálnalány eldöcögött…
2014.08.03.Tutyit nem túl sokan ismerhették a menhely látogatói közül. Hatalmas termetével, és zord külsejével a látogatók általában elkerülték őt, ahogyan a gazdijelöltek is. 8 évet élt a menhelyen, és soha senkinek nem akadt meg rajta a szeme. Nem volt egy tipikus szépség, de aki időt szánt rá, hogy megismerje, az rájöhetett, hogy egy nagyon kedves és bújós, pacsiosztós bálnalánnyal van dolga. Sajnos Tutyi szinte egész életében túlsúllyal küszködött, de ő így volt boldog. Számtalanszor megpróbáltuk lefogyasztani, de ez lehetetlen vállalkozásnak tűnt.

Az elmúlt egy évben kórház részlegünk vendégszeretetét élvezte, mert rozoga lábai miatt már csak nehezen tudott felkelni. Napközben kint napozott a kórház előtt a saját, különbejáratú raklapján, és szemmel tartotta a gazdasági udvar történéseit, éjszakára pedig beköltözött a kórházba. Az utóbbi időben egyre nehezebben tudott már felkelni, fájó könyökízületei miatt. Drasztikus fogyókúrára fogtuk, de állapota -10kg után is csak egyre romlott. Fájdalomcsillapítókat és szteroidokat kapott, de ezek sem segítettek.

Az elmúlt néhány napban már csak segítséggel tudott felkelni, és valami megváltozott a tekintetében. Már nem akart kimenni, nem akart felkelni, csak feküdni és pihentetni görcsös lábait. Tutyi bármivel is próbálkoztunk, szép lassan feladta. 8 évet várt valakire, aki csak őt szeretné, de ez a valaki soha nem jött el.

Mi mégis úgy gondoljuk, hogy boldog volt velünk és kimondottan szeretett a kórházban lakni, hiszen itt extra figyelmet és szeretet kapott. Ha igazi gazdája nem is volt, de azt a néhány gondozót, akik napi szinten ellátták, a saját családjának tekintette, ebben biztosak vagyunk.

Drága Tutyikánk! Nagyon fogsz hiányozni. Most már reggelente senki nem fog a kórházban méltatlan pillantásokat vetni ránk, hogy segítsünk neki kimenni… Te most már odaát vagy, átdöcögtél a Szivárványhídon. Légy nagyon boldog és egészséges kutya odaát! Mi soha nem felejtünk el.

... 8 évet várt valakire, aki csak őt szeretné, de ez a valaki soha nem jött el ...Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában