Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Egy nap másokért - DM önkéntes napok a NOÉ Állatotthonban
2014.07.01.

Idén második alkalommal ér minket az a megtiszteltetés, hogy a NOÉ Állatotthon részt vehet a DM (drogerie markt) áruházlánc által szervezett "Egy nap másokért- a dm önkéntes programja dolgozói számára" programban."Az Egy nap másokért kampány célja, hogy a dm Magyarország munkavállalói, a munkaidejükből 1 napot arra fordítsanak, hogy országszerte, önkéntesen, gyakorlati tudásuk felhasználásával segítsenek civil szervezeteknek, közösségeknek. Ezzel felhívva az emberek figyelmét az önkéntes munka fontosságára, s így biztosítva lehetőséget a személyes fejlődésre."
forrás: http://www.dm-drogeriemarkt.hu/


A NOÉ Állatotthon már 2013-ban is lehetőséget kapott a részvételre, melynek keretében szinte az összes budapesti üzletből jártak nálunk munkatársak és segítettek az Állatotthonban kisebb - nagyobb feladatok elvégzésében. Sőt volt ahol előzetesen gyűjtést szerveztek kis védenceink részére, így nem csak a segítő kezüket, hanem rengeteg finomságot és hasznos adományt is hoztak.

A jó idő megérkeztével idén is gőz erővel beindult a program és vele az önkéntes munka. Az önkéntesek egy része már visszatérő ismerősként jött, de vannak teljesen új arcok is.

Ami közös, a lelkesedés, a segíteni akarás és az állatok szeretete. Pedig bevalljuk őszintén, ilyenkor tavasszal, nyár elején a feladatok túlnyomó része nem közvetlenül az állatokhoz, hanem a felújítási, karbantartási, fejlesztési munkákhoz kapcsolódik.Mi nem csupán ezeket az 1-1 napokat kaptuk a DM önkéntes programjától, de többen azóta is visszajárnak, és családostól, barátokkal segítenek az Állatotthon körüli teendőkben.

Köszönjük a DM-nek a kezdeményezést, a munkatársaknak a sok-sok segítséget, továbbra is szeretettel várunk Titeket! És, ha rajtunk múlik, akkor jövőre újra benevezünk és találkozunk!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában