Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Yellow és Gáspár, avagy ilyen a libaszerelem
2014.06.25.

Yellow libánkat 2014 márciusban találták az M0 autópálya belső sávjában gubbasztott. Szinte biztos, hogy csak egy módon kerülhetett oda, leesett egy szállítókamionról. Az életét és a nevét egy jószívű taxisnak köszönheti, aki megállt, megmentette és elhozta ide az Állatotthonba. A szerencsétlensége lett a szerencséje, mert így nem a vágóhídra érkezett, hanem új otthonába a NOÉ Állatotthonba.A zuhanástól ugyan össze-vissza törte magát, nagyon fájt minden porcikája, de az azonnali orvosi vizsgálat kiderítette, csontja nem tört. Valószínűleg segítségére volt, hogy hízó libaként itt-ott jól ki volt bélelve némi gömbölyded zsírpárnával. Néhány hét lábadozás után már csak egy rossz emlék maradt a múltja, a zuhanás és a fájó porcikák. És miután a zsírpárnákból is leadott egy keveset igen csak szemrevaló libalány lett. :)Yellow bekerülésének története elolvasható I T T ! ! !
A folytatás pedig I T T ! ! !

Gáspár, a fehér gúnár, családi kedvencként cseperedett 5 évig, de a kis drága átvette a hatalmat a család felett, így új otthont kerestek számára, olyat ahol nem a sütőben végzi.Gáspár bekerülésének története elolvasható I T T ! ! !

Yellow és Gáspár már az első pillanatában egymásra találtak, ami lássuk be nem csoda, hiszen Yellow nagyon szép tojó, Gáspár pedig igen csak snájdig gúnár.Az első napok óvatos ismerkedése után soha nem múló szerelem gyúlt köztük. :)
Szerelmük gyümölcse most még csupán csak néhány tojás, melyeket Yellow kicsit ügyi-fogyin nevelget, hol itt, hol ott gurul ki alóla.Mindettől függetlenül Gáspár félelmet nem ismerve védelmezi a családját ... hát ilyen a libaszerelem :)A NOÉ Állatotthonban rengeteg házi szárnyas él, többek között baromfik, kacsák, pulykák és persze libák. Az Ő etetésükről, ellátásukról, gyógykezelésükről a mindennapokban kevesebb szó esik, mint a kutyákról, cicákról. Ettől még ők is betegek, szakszerű ellátásukban madárspecialista állatorvos segít minket Dr. Berta Krisztián személyében. Ők is minőségi élelmet kapnak, a frissen kikelt apróságoknak indítótápot, a felnőtteknek nagy mennyiségű szemestakarmányt veszünk. Ezért szárnyasaink is támogatásra szorulnak. Őket, ahogy semmilyen más gazdasági állatot sem, nem adjuk örökbe, de boldog életüket a NOÉ Állatotthonban segítheted virtuális örökbefogadással, az adatlapján keresztül.

Yellow, szépséges tojónk adatlapja I T T ! ! !

Gáspár adatlapja I T T ! ! !
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában