Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Ajándék család - nem ajándékba!!!
2014.06.07.

Az Ajándék család egy felelőtlen állattartó gondatlanságából megszületett nem kívánatos kiskutya alom, amit nemes egyszerűséggel, egy koszos zöld ládában behelyezett az állatotthon kerítésén belül 2014. májusában, épp Anyák napján. Nem győzzük hangsúlyozni az ivartalanítás fontosságát, hiszen a nem kívánatos szaporulat így elkerülhető lenne!
A szó szerint csont és bőr kiskutyák életéért nagyon aggódtunk az elején, de a gondoskodásnak és a megfelelő táplálásnak hála hamar összeszedték magukat.A 8 apróka kölyök 2014. márciusában született és felnőttként valószínűleg, kis-közepes termetű kutyák lesznek.Szerető, felelősségteljes gazdikat keresünk számukra. Olyanokat, akik tisztában vannak egy kölyök kutya felnevelésével járó nehézségekkel, veszteségekkel, aki anyagilag is tudja vállalni egy kölyök kutya oltási programjának költségeit, és eleget tesz ivartalanítási kötelezettségnek, hogy ezeknek a kölyköknek már ne lehessenek út szélére szemétként kihajított utódai.

Oltási programjukat megkezdtük, melynek befejezése a gazdi feladata. Chipezve, ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük! Kölyök kutyákat Budapesten és 30 km-es körzetében adjuk örökbe.

A kiskutyáról telefonon lehet érdeklődni a 06 30 221 1299-es telefonszámon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között, illetve személyesen a NOÉ Állatotthonban, nyitva tartási időben!

A NOÉ Állatotthonban örökbe fogadható kölykök: ITT ! ! !
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában