Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Fekete Hattyú babái eladó sorba kerültek :)
2014.06.04.

Eladó sorba kerültek gyönyörűséges Fekete Hattyú és Pogó boxerünk babái. Pécsről kerültek a NOÉ Állatotthon gondozásába, amikor a kölykök még csak néhány naposak voltak. Hattyú és Pogó gazdája külföldi munka miatt hónapokig távol volt, a kutyák gondozását az egyik családtagjára bízta. Ő ígérete és a kapott anyagi fedezet ellenére magára hagyta két kutyát, éheztette őket. A történet kis híján tragédiába fordult, amikor is a helyi állatvédőknek sikerült beavatkozniuk, és a két kutya bekerült a pécsi gyepmesteri telepre. Ekkor már szó szerint lábra sem tudtak állni. Ilyen állapotban és körülmények között szülte meg Hattyú a babákat, és bár Ő is szinte éhen halt, de az apróságokat szívvel-lélekkel nevelte. A hosszú és súlyos éhezés miatt Hattyú gyomorfekélyt kapott, így az Ő mai napig tartó orvosi kezelése és műtétjei miatt, 3 hetes koruktól mi neveltük a kicsiket.


Mostanra elkezdődött az oltási programjuk és már látszik, hogy nagyon belevaló, jó idegrendszerű és szépséges kutyák lesznek. Várhatóan közép nagy, rövid szőrűek. Mind Hattyú a mama és mind Pogó a papa nagyon jó természetű, barátságos, nyitott, kedves kutyák, így a legjobb géneket örökölték a kicsik.
További képek a Hattyú családról ITT ! ! !


Olyan elkötelezett kutyára vágyók jelentkezését várjuk, akik tudják mit jelent egy szertelen kölyök nevelése. Hogy ebben a korban még minden finom, felfedezendő, megrágandó és kiásandó. Olyan családot keresünk számukra, akik családtagnak tekinti őket, így elsősorban lakásba, vagy kertes házba kijárással szeretnénk örökbe adni őket.

Chipezve, oltási és ivartalanítási kötelezettséggel adjuk őket örökbe, melyet nagyon szigorúan ellenőrzünk! A kötelezettség ellenőrzése miatt Budapestről, és 30 km-es körzetből várjuk az elkötelezett gazdijelölteket! Részletesebb információ róluk a 06 70 38 39 480 telefonszámon kapaható!

Nem csak a babák, de Fekete Hattyú és Pogó is gazdit keres! Róluk is a fenti telefonszámon lehet érdeklődni.

A Hattyú babák: http://www.noeallatotthon.hu/index.php?pid=1&no=10&statusz=0&faj=0&kor%5B0%5D=0

Fekete Hattyú, a mama (NOÉ Állatotthon MiniMenhely projektjének védence): http://www.noeallatotthon.hu/gallery/GAZDIT-KERESNEK/KUTYAK/HATTYU-CSALAD/Pogó, a papa (NOÉ Állatotthon boxer fajtamentő csoportjának a védence): Pogo profilja ITT található!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában