Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

PEPE és a CSODAlabda
2014.05.23.

Pepe a vénséges makákónk nagy boldogságunkra egyre jobban van. Nem csak fizikailag, de mentálisan is egyre nyitottabb, érdeklődőbb. Tegnap megleptük őt egy igazi CSODAlabdával. És mi más lehetne egy ízig vérig pasi számára nagyobb CSODA, mint a finom falatok. :)
Édes vén csontunk pont úgy viselkedett, ahogy Tőle elvártuk, igazi majom módjára először zavarba jött, kicsit sajnáltatta magát, majd az erőszakhoz fordult, végül minket használva eszközként, csak hozzájutott a finomságokhoz. És persze a jól végzett munka gyümölcse egy kis imádott kurkászás ... :)

Nézzétek érdemes!Ugye nem csoda, hogy imádjuk a vénséges, görbeujjú, kakás seggű, házsártos, szardobálós fejét! <3

Pepe még napi gyógyszeres kezelés alatt áll, de ahogy egyre biztosabban jön a jó idő, lassan - lassan tervezzük a kiköltözését egy nyitott kifutóba. Valószínűleg szegény Linda kifutóját fogjuk átalakítani az Ő igényeihez, de erről majd egy kicsit később ... előzetesen csak annyit, ha valakinek van kedvező áron, esetleg adományba 20-30 négyzetméter gyepszőnyege, gyeptéglája és a hozzávaló termőföldje ... ne tartsa magában (06 70 38 39 480 vagy info@noeallatotthon.hu ). Köszönjük előre is! :)Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában