Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Helen Doron Angol tábor 2014 a NOÉ Állatotthon közreműködésével
2014.04.29.

A XVI. kerületben működő Helen Doron Nyelviskola az elsők között nyitott meg 2004 szeptemberében, amikortól lehetőség nyílt Magyarországon is Helen Doron módszerével angolt tanulni. A nyári szünetben is lehetőség nyílik az angol gyakorlására a nyelviskola által szervezett táborokban.Az angol nyelvi tábor valójában egy 3 órás délelőtti intenzív nyelvi kurzus, ami látványosan hozzájárul a gyerekek angol nyelvi fejlődéséhez, és emellett remekül érzik magukat. Angol táborok egész nyáron, hétfőtől-péntekig, délelőttönként 9 órától 12 óráig tartanak.

Az angol tábort 4 és 10 éves kor közötti gyerekeknek ajánljuk. A tábor minden héten 8 – 10 főt számláló, életkor és tudásszint szerint összeállított csoportokban telik a XVI. kerületi Helen Doron nyelviskolában és a nyelviskolát körülvevő zöldövezetben. Az angol tábor programját úgy állítják össze, hogy mindenki számára érthető és élményteli legyen, ne érezze senki, hogy bármilyen szempontból le lenne maradva másokhoz képest.Gyerekekről az angol tábor ideje alatt szakképzett, és tapasztalt pedagógusok gondoskodnak: Kata és Nóri diplomás angol nyelvtanárok, akik több, mint 7 éve foglalkoznak gyerekekkel.

És hogy hogyan kapcsolódik ehhez a NOÉ Állatotthon ?

A táborokban minden évben más témát dolgoznak fel, ezzel is gyarapítva a gyerekek alapvető tudását világunkról. A 2014-es évben téma a felelős kisállattartás és az állatok védelme lesz, melyhez idén először külső helyszínként a NOÉ Állatotthon ad otthont.A tábor során számos hétköznapi és különleges állatról, a velük való helyes bánásmódról tanulhatnak a gyerekek, a tábori hét egyik délelőttjét pedig teljes egészében a NOÉ Állatotthonban töltik, ahol a gyerekek megismerhetik ezeket az állatokat élőben is.

A táborról további, részletes információkat a XVI. kerületi Helen Doron Nyelviskola honlapján (budapest16.helendoron.hu) találhattok ITT

Jelentkezzetek időben hogy gyermeked egy remek hetet tölthessen el az angol nyelvi táborban.

Szeretettel várjuk :)
Megosztom a Facebookon