Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Kicsi Pierre malacunk nagyon beteg :(
2014.03.26.

Angyalok hatalmas drukkot kérünk szépen kicsi Pierre malackánknak.

Pierre testvérével Jean-nal került hozzánk néhány hónapja.A két kismalac igazi rosszcsontként azonnal belakta a gazdasági udvart. Imádattal vakartatták magukat a látogatókkal, ügyesen lopkodták a többiek ebédjét és önfeledten rohangáltak össze-vissza. Mindenkinek mosolyt csaltak az arcára, mi pedig nap-nap után vártuk az újabb édes csínytevéseiket. Mindig megleptek minket valami kedvességgel, egy dolog azonban biztos volt, hogy egymástól soha nem szakadtak el. A legnagyobb eltávolodási távolság maximum 2 méter volt a két kópé között. Ilyen boldogságban teltek hétköznapjaik a NOÉ gazdasági udvarán, mígnem észrevettük, hogy a Pierre (a kisebbik tesó) kedvetlen, nem játszik, csak fekszik az egyik kutyaházba behúzódva. Ugyan Jean láthatóan jól volt, de az Ő napja is leginkább beteg kistestvére őrzésével teltek.

Kiderült, hogy a malackánknak nagyon magas láza van. Azonnal orvos, diéta, gyógyszerek ... kezdetben minden nagyon jól alakult. A láza elmúlt, az étvágya és az életkedve is kezdett visszatérni, mi pedig kezdtünk lazítani a csuriba görcsölt ujjainkon. Sajnos az örömünk korainak bizonyult, hétvégére kisPierre visszaesett, sőt gyakorlatilag összeomlott. Súlyos hasmenése van, borzasztóan lefogyott és szó szerint csak hálni jár belé a lélek. A rossz állapota miatt orvoshoz került, ahol mindent, sőt még annál is többet megtesznek érte. Édes kis Jean pedig egyedül lődörög az udvaron, szomorúan, árván.Akárhányszor meglát minket rohan oda, hogy megtudakolja mikor jön vissza a kistestvére. Talán nem kell mondanunk, hogy a szívünk megszakad mind a kettőjükért.

Drukkoljatok Angyalok, mert nagyon nagy a baj, de mi megígértük mind a kettőjüknek, hogy hamarosan újra együtt lehetnek. És ennek így kell lennie!!!!!!!!

Közeledik az adóbevallás. Nektek csak egy perc, nekünk a túlélés! Ugye idén sem felejtkeztek meg rólunk?

NOÉ Állatotthon Alapítvány - Magyarország legnagyobb állatotthona
Adószám: 18169696-1-42Köszönjük!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában