Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Megint nagycsaládosok lettünk, avagy ime a Bála család
2014.02.11.

Nos igen, megint nagycsaládosok lettünk ...

Ők itt a Bála család, Bála Bellaés 5 apró kiskukaca.Bella mama kb. 4 kg, csont sovány, bocs hogy élek, én nem is zavarnék, gyönyörű szemű, 3 év körüli aprócska kutyus. A babái, két zsemle, két fekete és egy csokibarna, kb. 4-5 naposak.

A mama egy szénabála menedékében hozta világra apróságait a 18. kerületben, egy tanyán. A tanya tulajdonosai ma mentek elhozni a bálákat, amikor észrevették a kiscsaládot. A borzasztóan sovány anyukának és a kicsiknek így sem lett volna túl sok esélye, de a védelmet és egy kis meleget nyújtó széna nélkül biztosan megfagytak volna. Igazából magam sem tudom, hogy csináltuk, mert helyünk már sehol ... ennek ellenére már melegben és biztonságban vannak.

Bella megvacsorázott, mostantól nem kell tovább kizsigerelnie saját kis testét a szoptatáshoz, lesz energia-utánpótlása, már csak a kicsinyeire kell koncentrálnia.
Nem tudjuk milyenek lesznek, nem tudjuk mekkorák lesznek, még a nemüket sem tudjuk. A legkevesebb piszkálással, éppen csak tiszta, meleg helyre tettük őket.Drukkoljatok, hogy az egész család épségben, egészségben felcseperedjen!!!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában