Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

A CLASS FM - Morning Show-jában jártunk :)
2014.01.27.

A minap meghívást kaptunk a CLASS FM rádió (103.3 FM) Morning Show-jába állatainkkal együtt. Természetesen, ahogy mindig, kincy képviselt bennünket, valamint Hope kutyusunk, aki gazdikereső, és kényelmesen terpeszkedett a Class Fm-es babzsák fotelben:


egy szárnya törött, gyógyuló félben lévő vetési varjúval, aki mivel nem volt neve, így Feri VéVé-nek keresztelt el :)és Szmöre, a rókalány


Jani és Feri is bátran ölelgették a rókalányt, hiszen mindenkit hamar meghódított kedvességével és bájával :)


A teljes műsor visszahallgatható a MORNING SHOW oldalán

VENDÉGÜNK A NOÉ ÁLLATOTTHON SZÓVIVŐJE, SCHNEIDER KINGA

A beszélgetés nagyon jó hangulatban zajlott. Minden szóba került. Védenceink és önkénteseink is. Többek között Csilla, aki rendhagyó gazdikeresésével hívta fel magával a figyelmet, hiszen Mókus kutyánkkal együtt kerestünk neki új családot :)

Tehát megválaszolva Feri kérdését: Csilla létezik :) , és az erről szóló cikk Boxer fajtamentő csoportunk oldalán található ITT !Ahogy elhangzott, hamarosan új állat érkezik állatotthonunkba, az elefánt Feri fürdőszobájából :)

Jani rendszeres látogatója állatotthonunknak, ahol a szombatonkénti nyílt napon szoktak jönni kutyát sétáltatni, cicát szeretgetni.


Szeretettel várunk mindenkit szombatonként egy kis lélektisztító kutyázásra, cicázásra. Igazi felüdülés nemcsak a testnek (ahogy sportosan lobogva szállunk a póráz végén :), hanem a léleknek is a sok kézbe simuló, szeretetre vágyó 2-3 és 4 lábú gyönyörűség.

A végén az 1% is szóba került, hiszen kezdődik a kampányidőszak, ami Állatotthonunk számára életbevágó, hiszen semmiféle állami vagy önkormányzati támogatásban nem részesülünk, kizárólag ebből tartjuk el védenceinket.

ADÓSZÁMUNK: 18169696-1-42 Kedvezményezett: NOÉ Állatotthon Alapítvány

Nagyon köszönjük a lehetőséget Janinak és Ferinek, hogy vendégei lehettünk a legnagyobb hallgatottságú, országos lefedettségű reggeli műsornak :)Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában