Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Pepenyúz :)
2013.12.19.

Régen jelentkeztünk hírekkel Pepéről, a makákópapáról.
Nos kérem az öregfiú napról-napra jobban van. Bár még mindig kopott és zörög minden csontja, de nagyon jó az étvágya, nyiladozik a személyisége és egyre aktívabb.Az ingergazdagítás jegyében felszereltünk a ketrecébe két használaton kívüli vezetőszárat, melyet a NOÉs lovak ajánlottak fel számára Azonnal meghozta a várt eredményt: halálra rémült, de borzasztó kíváncsiságában azonnal fogdosni, rágcsálni kezdte őket, persze tűrhetetlenül útban vannak neki a mindennapos bokros teendői végzésében, ezért mi, akik felelősek vagyunk mindezért, nem tehetünk mást, minthogy megvakargatjuk a hátsó felét. Na jó, azért a biztonság kedvéért jól összeveszett magával, annyira szétvetette az ideg, megcibálta a saját haját, majd jól megharapta a lábát. Lényeg, a lényeg, hogy dolgozik agyilag és testileg. Sőt ma már egy kezdő mászás féle is volt, legalább is valahogy az egyik lába a kötél túloldalára került. Amúgy határozottan alakul az öregfiú, például rejtélyes módon eltűntek a kekszdarabkák az alsó pihenőpolcról, amit Ő elvileg nem ér el. A testi és lelki gyógyulásával egyidejűleg természetesen az önbizalma is kezd megjönni. Ennek is nagyon örülünk, bár ezzel együtt egyre jobban kell figyelnünk rá, egyre óvatosabbnak kell lenni vele. Szakemberek segítik munkánkat, hogyan tudjuk szeretettel, törődéssel, tisztelettel, mégis biztonságosan gondozni Őt.

Megjöttek az első "utánozás majomszokás" mozdulatok is és igazi plátói szerelme is van, aki nem más mint Timi a cicák Angyala. Timivel nagyon sok időt tölt együtt, hiszen a lakosztálya a macskakaranténnal van egy helyiségben. Beszélgetnek egész nap, Pepe puszikat dobál szíve választottjának, mi földi halandók, akik naponta többször etetjük, itatjuk, takarítjuk, szórakoztatjuk, Timi nyomába sem érhetünk. Hihetetlen rajongó csillogás van a szemében, ha szerelem tárgyát láthatja!

Drága Lindusunkat tegnap elhamvasztottuk és a hamvait szétszórtuk a kifutójában, ahol annyira boldog volt. Így most már mindig velünk és kis barátjával Makkos Marcival marad. Még várunk néhány eredményre, amely segíthet kideríteni váratlan halálának pontos okát. Borzasztóan hiányzik ...

Aki szeretné Pepét támogatni, az megteheti az alábbiak bármelyikén - nagyon köszönjük Angyalok, hisz tudjátok CSAK VELETEK SIKERÜLHET!

Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

Közvetlen bankkártyás adományozással:
http://adhat.hu/online/adomany/56790

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán:
Hívd a 13600-as telefonszámot, majd az automata bejelentkezése után add meg a kiválasztott szervezet kódját (63)! Egy telefonhívás értéke 250 Ft. (ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára)
SMS küldésre egyelőre nincsen lehetőség.
Jelenleg a T-Home és T-Mobile, valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Köszönjük Angyalok !Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában