Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Pepe egyperces :)
2013.11.28.

A szállításkor levett vérminta laboreredményei megjöttek: súlyos kiszáradás látszik, a vese értékei valószínűleg ezért nem jók. Sajnos a mája is beteg. Ezért folyamatosan kínálgatjuk gyümölcslével, lédús zöldségekkel és gyümölcsökkel. Valamint gyógyszereket kap. Nagyon ügyesen megtanulta használni a kanalat és iszik szépen a tálkából, bögréből. Ezek nagyon hasznos ismeretek, hiszen így tudjuk adagolni neki a szükséges gyógyszereket.

Amint láthatjátok a nyílt tekintetéből és a mosolygós arcából egyre jobban van. Folyamatosan barátkozunk, a kezdeti riadalomnak már nyoma sincs. Sőt már nem mutogatja fenyegetően a fogait sem. Túl vagyunk az első nagytakarításon a helyén is. Na azért amikor beléptünk hozzá megpróbálta megmutatni ki az úr a háznál, de hamar kiegyeztünk egy döntetlenben: Ő nem tör az életünkre, cserébe, mi csak a legszükségesebb helyeken bolygattuk meg a kis birodalmát.

Ami már biztos, hogy borzasztó válogatós, kíváncsi és sértődős. Ügyes, okos, jó megfigyelő. Ha elkövetjük azt a hibát, hogy látja amikor valamit belecsempészünk az ételébe, képes eldobni a legjobban imádott falatokat akár. Így aztán minden nap egy újabb kihívás a gyógyszerek beadásával.

Pepéről, a NOÉ új majomkodásáról: https://www.facebook.com/hashtag/noepepemakako

Aki szeretné Pepét támogatni, az megteheti az alábbiak bármelyikén - nagyon köszönjük Angyalok, hisz tudjátok CSAK VELETEK SIKERÜLHET!

Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

Közvetlen bankkártyás adományozással:
http://adhat.hu/online/adomany/56790

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán:
Hívd a 13600-as telefonszámot, majd az automata bejelentkezése után add meg a kiválasztott szervezet kódját (63)! Egy telefonhívás értéke 250 Ft. (ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára)
SMS küldésre egyelőre nincsen lehetőség.
Jelenleg a T-Home és T-Mobile, valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Köszönjük Angyalok !Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában