Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Professzor, a papucsok réme :)
2013.08.07.

Professzor 4 hónaposan, pihe-puha babaként került gondozásunkba. Érthetetlen okokból hiába vártuk, csak nem jött az az álomgazdi, egészen néhány hónappal ezelőttig. Professzor a gazdikat kihívások elé állította, nem adta könnyen bizalmát, és szeretetét, de kijelenthetjük immár boldog gazdis kutyaként éli mindennapjait:

"Kedves Noé Állatotthon!

Sajnálom,hogy eddig nem tudtam helyzetjelentést küldeni Professzorról,de most bepótolom! Köszönettel tartozom nektek Professzorért,aki 2013 .Áprilisa óta családunk tagja !

Mint ti is tudjátok,ő egy örökmozgó,játékmániás kutyus,nos a helyzet az,hogy semmit nem változott ! :) Csak nagyon sokat nőtt! Imádja kedvenc kis barátját Brutuszt ,és a cicák is jó barátai lettek(bár néha kap egy-két pofont tőlük:) ).Ölebnek érzi magát,amikor csak tud ölbe akar feküdni,az hogy nem fér el,neki nem akadály :)

A rágcsálás a mindene,már alig akad lábbelink :).Nevelése folyamatban van,kezembe vettem az irányítást,így lassacskán,de biztosan,egy nagyon illedelmes fiatal úr válik belőle :) Képekkel még jelentkezni fogok! Apropó nyári ruháját is megkapta,jópár centiméterrel megrövidült! :) Köszönöm nektek mégegyszer ezt a szeretetbomba kutyust!"Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában