Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Bendegúz a vak óriásbébi, aki már Marley-ként boldogítja álomcsaládját
2013.07.29.Emlékeztek még Bendegúzra a vakon talált órásbébinkre? Szegénykénk vaksin üldögélt a 3-as út közepén, azt sem tudta hol van és mi történik vele. A vaksága ne volt új keletű, a szemgolyói már összezsugorodtak. A hatalmas és gyönyörű babának szerencsére nem kellett sokat várnia és eljött érte az álomgazdi, mit álomgazdi egy egész álomcsalád. Imádják, szeretik és nyilván övék a világ legjobb kutyája ... :) Köszönjük nekik!!!!!!!!Pár sorban kifejezni azt, hogy miben változtatta meg Marley az életünket és hogy milyen tökéletes kutyus is Ő, lehetetlen, így inkább csak néhány tényt írnék le róla..

- Marley Április 19-én került hozzánk, azóta úgy 10cm-t nőtt, most 32,5 kg.. és még nőni fog.- Szeret labdázni és kötelet húzni.

- Imádja a barackot, a dinnyét és a paradicsomot is.- Nem lehet tőle locsolni, teljesen megbolondul a víz csobogásától, imádja a kerti tavunkat,beledugja a fejét és bugyborékoltat ahogyan kifújja a levegőt a vízbe.- Ha ideges, feláll a szőr a hátán.- Nagyon jó házőrző, akár egy elhaladó kocsit hall az utcán vagy egy szarka kerreg túl hangosan rögtön járőrözni indul a kerítés mentén.- Ha ismeretlen környezetben jár, magasra kapkodja mellső lábait. (kecses, akár egy díjló ügetéskor)- Odavan a duna parti sétákért, mindig Ő a „vezető kutya”.

- Szeret a kocsiban utazni, ha tehetni, akkor az ölünkbe ül és onnan élvezi a hátracsapó szelet.

- Utál szépítkezni. Nem szereti, ha fésülgetjük vagy ha épp a fülét tisztítjuk.

- Szereti, ha énekelünk neki, ilyenkor nyugodt álomba merül a lábunknál.- Ha ugrunk előtte egyet, megmerevedik egy pillanatra, figyel, készül és ránk ugrik.

- Igazán ügyes, okos kis kutyus, vaksága ellenére igen jól tájékozódik, esze-veszett rohanásból is mindig megáll a kerítés előtt 2cm-rel, pontosan tudja, hogy hol a vize, hol vannak a bokrok, a lépcsőn is rohanva megy fel, a szokott erdei körutunknál is Ő vezet, tudja hogy hol melyik ösvényen szoktunk menni .

- Végül, de nem utolsó sorban, nagyon szorgosan sajátítja el napról napra a kertészet tudományát.. szívesen ássa ki helyükről a virágokat, jelezve, hogy egyáltalán nem oda illőek..Köszönjük Nektek, kedves Noésok, hogy Marley már a mi családunk része lehet és hogy amíg mi még nem voltunk, addig Ti vigyáztatok Rá, helyettünk is!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában