Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Pelü, a világ legboldogabb földesura
2013.07.15.

Pelü hírek:


Sziasztok!

A nevem Pelü, egy ideig noés kutyaként lébecoltam Nálatok, de hála Nektek 2013 márciusa óta már a saját családom birtokát őrzöm, fontos feladataim vannak. A telek majdnem akkora, mint a ti menhelyetek csak még jobb, mert ez csak az enyém! Nagyon király! Teljesen szabadon rohangálhatok, sok a szomszéd meg a haver, veszett jó dolgom van.

A feladataim... Nos, azokat nem végzem el... Inkább elszaladok a kert végébe és a gyümölcsfák árnyékában lustálkodom vagy szétrágok egy-két játékot. Tök jó, mindig kapok valami újat! Még a hátamra sem kell vágnom magam, hogy az unokák minden nap jutalomfalattal tömjenek. Azért mégis a hátamra fekszem. Tudom, annak mindig nagyon örülnek, na meg én nem tudom magamnak rendesen megvakarni.

Az unokákkal minden oké, de az öreg gazdi kicsit zsémbes, mert nem ugatok. És mivel nem ugatok, nem tudja mikor van itt a posta. Nem baj, egy-két puszival meg pacsival mindig helyre teszem a szívét, így elnézi nekem.

Küldök Nektek egy videót, hogy lássátok minden tuti frankó. Éppen a kert végi kádban hűsölök egyet, iszonyúan nehéz volt ez a kánikula! Ezt nevezem én kutyamelegnek! És még van pofájuk elvinni a kádamból a vizet, hogy a növényekre öntsék... A növényekre... Locsolom én őket, rendesen, az nem elég?

Remélem, Nálatok is minden oké és sok kutyusnak tudtok segíteni, hogy ráleljenek az otthonukra. Én nagyon hálás vagyok a sajátomért!
Itt tudjátok megnézni a videót:Egy nagy, nyálas puszit küldök mindenkinek!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában