Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Május 18 - Fajtamentő csoportjaink és MiniMenhely részlegünk ZÁRVA !!!
2013.05.14.

FIGYELEM!

2013. Május 18-án, szombaton a NOÉ Állatotthon Alapítvány nyitva van, azonban önkénteseink által működtetett Fajtamentő csoportjaink (Boxer, bulldog, cane corso és chow-chow) és MiniMenhely részlegünk ZÁRVA TART.Ilyenre eddig még nem nagyon volt példa, hiszen általában a szombati Nyílt napjainkon lehet velünk és gazdikereső kutyáinkkal megismerkedni, de ne csüggedjen senki, mert most nem marad program nélkül és persze nélkülünk :) A következő kutyás programokat ajánljuk szeretettel, amelyen természetesen mi is jelen leszünk :)1.

2013. május 16-tól 19-ig kerül megrendezésre a Kutya Világkiállítás a HUNGEXPO területén, Budapesten.

A rendezvény részletes programja ITT olvasható!Az esemény facebook oldala: https://www.facebook.com/WDS2013


2.

2013. május 18-19-én kerül megrendezésre Felsőlajoson a boxer tenyésztők és tulajdonosok nagy eseménye, a 2013-as ATIBOX Kiállítás, ahol a fajtaszeretők szebbnél szebb boxerekkel találkozhatnak.A rendezvény hivatalos honlapja: http://www.atibox2013.com/Az esemény facebook oldala: https://www.facebook.com/Atibox2013Hungary

3.

Idén is, mint ahogy minden évben Velencén, a Drótszamár park és Kemping ad otthont 2013.május 18-án az immár hagyományossá vált "Bulldog Beauty Show"-nak, a kedvtelésből tartott angol és francia bulldogok szépségversenyének.A rendezvény hivatalos honlapja: http://bbs.bulldogsection.hu/pages/show/bulldog_beauty_show

A Bulldog Beauty Show egy jótékonyságból létrehozott rendezvény, melynek bevételéből a Hungaria Bulldog Szekció és Bulldog Piknik a NOÉ Állatotthon Alapítvány Bulldog Fajtamentő csoportját támogatja.

Fajtamentő csoportjaink mindhárom rendezvényen egyidejűleg képviselik állatotthonunkat, hogy bemutassák munkánkat, tevékenységünket, eredményeinket és persze néhány gazdikereső kutyánkat.

Amennyiben azonban valaki a megszokott szombati Nyílt napon szeretne részt venni, azt is megteheti, hiszen a NOÉ Állatotthon központi része 10 és 14 óra között nyitva lesz. Körbe lehet nézni, kutyát sétáltatni vagy önkéntes munkával segíteni az állatotthon védenceit.

Szeretettel várunk mindenkit a rendezvények valamelyikén :)Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában