Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Ebösszeírás a XVII. kerületben
2013.05.08.

Az állatok védelméről és kíméletéről szóló törvényben foglaltaknak megfelelően Rákosmente Önkormányzata 2013. évben ebösszeírást végez. A jogszabály értelmében az eb tulajdonosa és tartója az ebösszeíráskor köteles a törvényben meghatározott adatokat a kerületi önkormányzat rendelkezésére bocsátani. Rákosmente Önkormányzata az állatok védelméről és kíméletéről szóló törvény alapján az ebösszeírás során felvett adatokról helyi elektronikus nyilvántartást vezet, az állat tulajdonosa, tartója és más személyek jogainak, személyes biztonságának és tulajdonának védelme, valamint ebrendészeti és állatvédelmi feladatainak hatékony ellátása céljából.

Az önkormányzat ennek értelmében kéri az ebtartókat, hogy a Hírhozó című önkormányzati lapban megjelenő adatlapot nyomtatott betűkkel, olvashatóan kitöltve 2013. május 31-ig szíveskedjenek visszajuttatni a Hivatal részére.Az adatlapokat eljuttathatják a Polgármesteri Hivatal postacímére (1656 Budapest, Pf: 110.), illetve elhelyezhetik azokat a Polgármesteri Hivatal (1173 Budapest, Pesti út 165.) előterében, valamint a központi és a kihelyezett Ügyfélszolgálatokon elhelyezett gyűjtőládákban.

Az adatlap szükség szerint szabadon sokszorosítható, illetve további példány a Polgármesteri Hivatalban és az Ügyfélszolgálaton szerezhető be, vagy innen letölthető!

A törvényben előírt adatszolgáltatás elmulasztása, megtagadása esetében az ebtartó az állatvédelmi bírságról szóló kormányrendelet értelmében 30.000 Ft állatvédelmi bírsággal sújtható.

A témában az Önkormányzat állattartási ügyintézője nyújt további felvilágosítást a 1/253-3425 telefonszámon.

A Rákosmente TV által készített riport a témában: ITT tölthető le!


Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában