Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Nárcisz karácsony - utáni - beszámolója
2012.12.27.

Kedves Noé!

Ígéretünkhöz híven jelentkezünk, de mivel Nárciszka nem hajlandó az ajándékát otthagyni, így most mi gazdik jelentkezünk. Először is köszönjük a publikációt, nagyon örülünk, hogy felkerülhettünk hozzátok a beszámolónkkal és Nárcisz képeivel.

Örömmel olvastuk hogy ennyire sikeres volt az állatok karácsonya, nekünk látogatóknak is jó érzés volt látni, hogy sok jóérzésű ember van még körülöttünk, akiknek fontosak az állatok, és ezzel is igyekeznek elismerésüket kifejezni, segítséget nyújtani nektek a mindennapos elkötelezett munkátokért, amiért mi is hálánkat szeretnénk ezútón kifejezni!
Öröm volt csatlakozni hozzátok, és egy picit mi is úgy éreztünk, tehetünk valami jót, ezekért a kis elárvult lelkekért!

És akkor Nárcisz karácsonuyáról egy kis beszámoló. Ismét sokat fejlődött és nagyon jól telt a karácsony. 23án újra nagy örömmel vette a hóesést,boldogan túrta a havat, amíg a pofija teljesen havas nem lett J
24én végre megjött a sokat emlegetett Jézuska, amit kicsit megilletődve fogadott, hirtelen nem értette, mit is szeretnénk. És akkor a meglepetés, amiből azóta nem lehet ki sem robbantani: egy saját kinyitható plüsskanapé, amit a Jézuska 4 féle nasifalattal töltött meg. Először nagyon óvatosan közeledett, csak egy-egy falatot mert félve elcsenni róla, de aztán minden félelmet félre téve végül vad ásásba kezdett. Azóta abban alszik és napközben is abban tanyázik szüntelen. Küldjük a képeket a csoda, nasifaltokkal teli kanpéról J

Karácsonykor először amióta nálunk van, annyira feloldódótt hogy mert végre úgyis falatozgatni, hogy velünk egy helységben volt, és már az sem zavarta hogy járkálás van körülötte. Élvezte a karácsonyi jövés-menést, hogy mindenhol örömmel, sok finomsággal és ajándékokkal fogadják. Rengeteget nyílt ebben a pár napban a család többi tagja felé is. A korábban írt nagyszülőknél is véget nem érő játékba, csóválásba kezdett annyira örült, hogy újra ott van, izgatottan leste hogy milyen jó falatka esik le az asztalról. Azóta sem győzünk hálálkodni Nektek, hogy megmentettétek ezt a kis lényecskét, az elmúlt napok önfeledt játékossága, a kis bohóckodásai mutatják számunkra, hogy érdemes volt őt is megmenteni, és már kezdi elhinni hogy a megpróbáltatások után rá is várhat szebb, békésebb, szeretetteli, újgazdis jövő!

Ugyanezt kivánva az összes kis védenceteknek, kívánunk sok sikeres örökbeadást, örömteli pillanatokkal teli, békés új évet!

Nárcisz és a gazdik

Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában