Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Rudolfina gazdit keres ... magának :D
2013.03.04.

Emlékeztek Rudolfinára, aki tavaly karácsony előtt került hozzánk? Egy autó gázolta el ezt az apró kis szálkáslányt Aszódon. Életveszélyes állapotban kerelüt hozzánk, akkor rengetegen szorítottatok a kis életéért. Pillanatról pillanatra követtétek nyomon, hogy mentik meg. Rudolfina amilyen pici, olyan erős is és túl több műtéten, mára már teljesen egészséges kiskutya, aki éppen csak kinőtt a kölyökkorból. Mivel a legfőbb vágya egy igazi, saját gazdi – aki teljesen érthetetlen módon eddig nem jelentkezett, ezért tollat ragodott és a saját kezébe vette sorsának irányítását. :DSziasztok!
A nevem Rudolfina, a nempirosorrú nemrénszarvas. Karácsony elött kerültem a Noéhoz ezért az első keresztségben a Rudolf nevet kaptam. Majd a tüzetesebb vizsgálat során kiderűlt, hogy az impozáns szakáll és szemöldök ellenére, nemfiú is vagyok, innen tehát ez a különleges név. Egy év körüli, éppen pubertás lányka vagyok, ööö… terrier és khmmmm izémizé keverék, de legjobban egy mátrai borzaskára hasonlítok – különösen szép panírral. Ehhez még jön egy csudaormány és igazi gombszemek, és igen, vállalok mesekönyv portfóliót.
Kezdjük a történetem elején? Az eleje nem volt túl vidám. Elütött egy autó és otthagytak sebesülten, de szerencsére egy kedves hölgy meglátott és összeszedett. Nagyon fájt és én két napig borzasztóan szenvedtem, mire a Noésok megszervezték, hogy eljussak a kórházba. Ott aztán mondták, hogy kimozdult a csípőm és belül is nagy bajok vannak. Megrepedt a húgyvezetékem, úgyhogy sürgős műtét következett, majd begyulladtak a varratok és következett még egy műtét. A csípőmet is helyretették. Az első karácsonyomat a kórházban töltöttem. Később kikerültem az állatotthonba, végre biztonságban és szeretetben, aztán pedig kihúztam a főnyereményt és ideiglenes befogadóhoz költözhettem a nagy téli hidegek ellen. Az igazi jackpot persze egy saját, végleges gazdi lenne, ez kicsi szívem titkos vágya!
Hogy mi újság mostanában? Mariann nagyon vigyáz rám, azt mondja, hogy a kizárólag csontváz plusz nagy rakat szőrpanír nem elegendő felszerelés egy magamfajta farkcsóválónak, úgyhogy elhatározta, hogy kissé felhízlal. Szuper ötlet, rajtam aztán nem fog múlni, nehogy már csalódnia kelljen! Ja, a farkcsóválás? Azt én sem értem miért, de nem bírom abbahagyni. Mióta meggyógyultam, az az izé ott hátul beindult és egyfolytában kőröz minden irányban, nem tehetek róla.

Jókat sétálunk, most már kicsit megerősödtem és a csipőm is tökéletes, úgyhogy egyre nagyobbakat lehet menni és játszani. Nagyon szépen sétálok, akár póráz nélkül is. Van egy beagle barátnőm is, kicsit ugyan fenn hordja az orrát (ja, ha valaki olyan magas, úgy nem nehéz), de azért bírom addig nyaggatni, hogy időnként játszik velem egy kicsit. Van egy csomó klassz sípolós játéka is, azokat azért kölcsön adja.

Amúgy a legeslegjobban azt szeretem, ha ölbe vesznek és dédelgetnek. Azok az emberek, akikkel mostanában találkozom, nagyon kedvesek, és én nagyon szeretek barátkozni mindenkivel. Volt már egy kislány látogatóm is, neki különösen is finom illata és puha, simogató kezecskéje volt, úgyhogy gyorsan be is másztam az ölébe. Imádok a kanapéról tévézni, legjobban a celebekutyákról szóló sorozatokat kedvelem. Mariann azt mondja, okos kiskutya vagyok, pedig csak örömet szeretnék szerezni neki, úgyhogy jó gyorsan szobatiszta lettem, megtanultam ülni is és bármit szívesen, amit még tanít nekem.

A tavalyi karácsony elég rémesre sikeredett, mégis kaptam egy nagy ajándékot: túléltem és meggyógyultam. Gondoskodó emberek közé kerültem. Az egyetlen vágyam már csak az, hogy az idei karácsonyt (gyereknapot? húsvétot?) az én saját gazdimmal tölthessem!
Úgyhogy ha van kényelmes kanapéd, autogrammos posztered Rex felügyelőről és gyakran, olajozottan nyíló hűtőszekrényed, akkor randizhatnánk. Várlak!
Hívd Piroskát a 06 30 221 12 99-es telefonszámon hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között, vagy írj az info@noeallatothon.hu címre bármikor :D !Rudolfina adatlapja: http://www.noeallatotthon.hu/index.php?pid=1&aid=2365Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában