Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Béla család - Paszuly
2013.02.25.

Sziasztok, Paszuly vagyok. Remélem emlékeztek még rám. :) Már több, mint egy hete az új gazdiéknál lakom, gondoltam, bejelentkezem és leírom, mik történtek azóta velem és küldök pár fotót is.:)

Az a szombat is a szokásossal indult: ébresztő, reggeli, játék a többiekkel, de aztán délelőtt jött értem két új ismerős. Aztán már csak azt vettem észre, hogy a nagyobbik darab az ölében fog.. Kiderült hamar, Ők lettek az új gazdijaim :)

A hazafele út gyors volt, nem mentünk messzire, csak a szomszéd kerületbe. Az úton sok fura és ismeretlen zaj hallatszott, de mivel én egy bátor kiskutya vagyok, így nem féltem, sőt..! Kíváncsian kémleltem kifelé az ablakon. A nagy izgalomban el is álmosodtam, így el-elszundítottam útközben.

Mikor megérkeztünk, kiszálltunk abból a jó meleg és kényelmes négylábúból és elindultunk egy kerítés felé. Már izgatottan vártam, mi vár odabent. El sem hiszitek! Van saját házam szalmával kibélelve, etetős és itatós tálam és egy labdám is, amit persze addig csócsáltam, míg ki nem lyukadt, de így már legalább tudom ide-oda hurcolászni :)

A délutánt a kertem felfedezésével töltöttem, annyi új dolog van itt, hogy azt el sem lehet mondani! A legjobban azt a rongyot szeretem, ami abban a kosárban volt, amiben elhoztak. Na azzal imádok játszani a gazdiékkal. Küldök is róla képet!

Másnap gazdiék megleptek egy másik játékkal, kaptam egy kötelet rajta három csomóval. Imádom ezt is rágcsálni és szeretem ha eldobják nekem, én meg elszaladok érte és beiszkolok vele a házamba. Gazdiéknak sikerült egyszer lekapni a kötelemmel, nézzétek csak a képet. :)

Aztán képzeljétek, kaptam még nyakörvet is. Egy világos barnát, ami jól megy a fekete bundámhoz. Először zavart és mindenáron meg akartam enni azt is, de már nem is veszek róla tudomást. :) Tudjátok mit?! Küldök erről is egy képet. :)

A köhögésem is javul, gazdiék minden nap adtak nekem gyógyszert, amit szépen meg is ettem a reggelinél és a vacsoránál! Persze, néha, még ha nagyon belemelegszem a játékba és az ugrálásba, akkor köhintek kicsit, de már sokkal jobban érzem magam!

A hangom is megjött és egyre hangosabb vagyok! Ma például, amikor megláttam a kerítésen kívül egy kis bundást, aki nyávogott, addig ugattam, míg el nem szaladt!

Szóval így telnek most a mindennapjaim, eszem, játszom, alszom.. Most ennyit írok, aztán később is jelentkezem majd Nálatok sok-sok képpel! Addig is üdvözlök Mindenkit a Noé-nál, remélem, Ti is jól vagytok!

Üdvözlettel,
Paszuly (Béla család)Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában