Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Alternatív módszer a kullancsok elleni védekezésre
2013.02.22.

A kullancsszezonnak még nincs vége!


Forrás: kullancsok.parazitak.hu oldal

A kullancs elleni védekezés nagyon fontos, hiszen kullancsok vérszívásakor az áldozatukba juttatott vírusok, baktériumok vagy egysejtű paraziták révén súlyos megbetegedést, akár halált is előidézhetnek. A kullancsok által közvetített kórokozók Lyme-kórt vagy babesiosist okozhatnak. A kullancsok babesiával való fertőzöttsége hazánkban magasnak mondható. A babéziák okozta súlyos lép-, és veseelváltozások a kutya vörösvérsejtjeire kifejtett hatásának köszönhető. A babéziózis következtében a kutyáknál, bágyadtság, láz, lépmegnagyobbodás, a vizelet elszíneződése és a nyálkahártya sárgasága tapasztalható. A betegség akár végzetes is lehet a nem megfelelően vagy későn megkezdett gyógykezelés esetén.

A kullancsok elleni védekezésnek több formája van: spot-on készítmények, bolha- és kullancs elleni nyakörvek. Ezek állatpatikákban, állatkereskedésekben megvásárolhatók.

Most bemutatunk egy egészségre nem ártalmas de rendkívül hatékony, természetes alapú szert, mellyel megóvhatja kedvencét a kullancsok ellen!
A készítmény megalkotója Dr. Németh Vendel József, állatorvos, homeopata természetgyógyász, közismert nevén Patadoki :)

Ez egy homeopátiás szer, mely belsőleg alkalmazva (állat szájába csepegtetve) rettenti el a kullancsot az állattól. Nem méreg, természetes anyag, nem rejt magában semmilyen aggasztó mellék,- vagy utóhatást.

Titkos összetevők nincsenek benne, mindegyik a homeopátiás szakirodalomban föllelhető, de a recept valószínű megfizethetetlen.

Semmilyen vegyi anyagot nem tartalmaz, csak természetes összetevőkből áll, ezért biztos, hogy nem okoz irritációt.

Kölyök kutyának is adható. Nem tartalmaz semmilyen egészségre ártalmas vegyi úton előállított anyagot. Csakis természetes, homeopátiás hatóanyagokból van összeállítva. A humán-gyógyászatban is alkalmazzák a homeopátiát csecsemőknél is.

A NINCSKULLANCS csepp nem tartalmaz semmilyen vegyi úton előállított anyagot. Csak homeopátiás készítmények összetétele. Sajnos a forgalomban kapható, sok esetben hatékony szerek erős mérgek. Vannak kutyák melyek ezek egyes összetevőit kevésbé tolerálják, és allergiás tüneteket produkálnak.

A NINCSKULLANCS csepp ára:
A cseppek 4.200,- (nagy üveg) és 3.800,- (kicsi üveg) forintba kerülnek + a postaköltség. 3-4 hetente kell az állat nyelvére csepegtetni egy pipettányit. Csak 2-3 hónap, amikor nem támadnak ezek a nagyon ártalmas paraziták. Egy üveg kb. 1 szezonra elég egy kutyának. A szezon kb. 9-10 hónap.

Aki esetleg szeretné kipróbálni a cseppeket az keresse Patadokit az alábbi elérhetőségek egyikén:
Honlap cím: www.patadoki.hu
Telefonszám: 06 30 346-6049Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában