Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Sok kicsi sokra mehet
2013.02.03.


A Magyar Nemzeti Bank 2008. március 1-jén bevonta a készpénzforgalomból az 1 és 2 forintos érméket. A forgalomból bevont 1 és 2 forintos érmék beváltása 2013. február 28-ig lehetséges, ezért a Noé Állatotthon Alapítvány arra kéri az állatbarátokat, hogy gyűjtsék össze a kivont, a fiók mélyén lapuló érméket és adományozzák az állatotthonnak.Az egy és kétforintosokat az alapítvány XVII. kerületi menhelyén lehet leadni, illetve bedobni a perselybe.
2013. február 25. napjáig folyamatosan fogadjuk a kivont érméket!


Kérjük, a gyűjtés szervezésekor vegyék figyelembe, hogy amúgy is túlterhelt állatmentőnket nem tudjuk nélkülözni és "befogni" aprópénz fuvarozására, így az adomány eljuttatásáról a menhelyre nem tudunk gondoskodni! (Hiszen nem küldhetjük a balesetes állatok mentése helyett a kocsit aprót gyűjteni.) Ezért kérjük, csak akkor gyűjtsenek aprót számunkra, ha a menhelyre való kijuttatásról is tudnak gondoskodni.


Ne feledjük: sok kicsi sokra megy - az aprókból akár egy-egy életmentő műtét ára is összejöhet a bajba jutott kutyák, cicák számára! Bővebb infó az info[kukac]noeallatotthon.hu címen kérhető!


(Plakát nagy méretben)Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában