Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Nárcisz hírek
2012.12.22.

Kedves Noé!

Ismét jelentkezem,már negyedév elröppent, amióta ujgazdis vagyok! Barátkozom tovább a környezettel legújabb hobbim a macska kergetés, mert én büszke kutyus vagyok, aki nem kedveli ha a portája körül cicák is vannak! Szóval pár hete vad kergetőzésben vagyok a cicákkal, annyira hogy most már egy labradort is elkergettem a nagy cica vadászatban. Biztos ami tuti, tudja ő is hogy neki sincs itt helye. Bár azért a kutyusoktól inkább még tartok és csak ha elmentek mellettem fordulok bátran feléjük vissza.

Sajnos bevágódott a tél, és vége a kerti szezonnak, így most a kergetős, ugatós játékot már csak a lakásban lehet játszani. Viszont az első hó nagyon tetszett, csak úgy túrtam bele a buksim a hóba, hogy az elveszett szagokat ez alól a fehér micsoda alól előássam. Hmm, ásás! Ezt továbbra is nagyon élvezem, bár most a hidegben csak a kanapén lévő takarókat és párnákat tudom ásni, de azt minden este. Nem értem a gazdit, miért így rendezi a párnákat. Én gondos ásással minden este szépen elrendezem őket, ők pedig széttúrják, ááááh.

A legújabb hogy minden hétvégén megyünk a nagyszülőkhöz. Eleinte nem annyira bírtam,ha olykor kicsit ott is hagytak –volt hogy szó nélkül került át a pórázom a gazditól a nagyszülőkhöz.Azért igazán mérges voltam, semmit nem voltam hajlandó elfogadni cserébe, ha már így kitoltak velem! Azóta már velük is barátkozom, persze a legjobb akkor is,amikor megjön a gazdi, és lehet vadul örülni,örömömben ugatni és hempergőzni a jó puha szőnyegükön.

Ti tudjátok mi az a Karácsony?Sokat mondogatják a napokban,hogy már csak néhányat kell aludni és kapok valami szuper dolgot,de nem árulják el,mi az.Azért várom,kíváncsi vagyok....

Kedves NOÉ! Nagyon Boldog Ünnepet Kivanunk Mindenkinek!!!!
Nárcisz,és a gazdik

Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában