Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Azok a szép téli esték . . . avagy ismét kutyaházakra gyűjtünk
2012.10.01.

Nincs mit tenni feltartóztathatatlanul jön a tél és jön a hideg. Jól esik már behúzódni a meleg lakásba. Bekapcsoljuk a fűtés, bebújunk egy puha meleg takaró alá és élvezettel kortyoljuk a kezünkben gőzölgő teát. Megtehetjük, hiszen van fűtésünk, szigetelt házunk, takarónk és minden szükséges kellék, egy szép, csillagfényes késő őszi vagy téli este élvezetéhez kell.
De mit élveznek ebből az állatotthon kutyái? Széllel bélelt, elkorhadt, megrágicsált kutyaházaikba visszavonulva saját testük melegével fűtenek. Szigetelés helyet lyukak, meleg takaró helyet szalma, kandalló helyett egy baráti kutyatest marad.
Mielőtt megérkezik a nagyon hideg, szeretnénk a kutyaházak egy részét - a korábbi évekhez hasonlóan - lecserélni. A program nem újkeletű 2010 óta folyamatosan cseréljük a régi, rossz állapotban lévő házakat.

Tavaly német partnerszervezetünk segítségével 20 modern, szigetelt, tisztántartható és tartós házat vásárolhattunk. A házakra a gyártó 5 év garanciát vállalt.Az álmunk, hogy rövid időn belül az összes házat lecseréljük. Szeretnénk, hogy minden védencünk kényelmes, zárt, hőszigetelt, befűthető kutyaházban vészelje át és ne csak ezt a telet.Ezek az egybeöntött műanyag kutyaházak, több méretben elérhetőek, hőszigeteltek, tökéletesen tisztán tarthatóak és fertőtleníthetőek. Két év garanciát és természetesen kedvezményt is kapunk a gyártótól.
Ahhoz, hogy minden házat le tudjunk cserélni, még a gyártói kedvezmény mellet is, minden támogatásra szükségünk lenne. Kérjük, amennyiben lehetősége van, támogassa kutyaház csere akciónkat. A megjegyzésbe kérjük beleírni: kutyaház.

Bankszámlaszámunk:
11710002-20083777
Külföldről történő utaláshoz:
IBAN: HU62 1171 0002 2008 3777 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPV-HU-HB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kőrösi Csoma sétány 6.


Minden apró segítség számít ahhoz, hogy a kutyáink is megismerjék a szép téli napok élményét!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában