Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

SEGÉLYKONCERT az állatokért 2012
2012.09.04.

A NOÉ Állatotthon Alapítvány Magyarország legnagyobb állatotthonaként jelenleg 6 hektáron, mintegy 1.000 bajbajutott, sérült és rászoruló állatról gondoskodik. Nem csupán kutyák és cicák találnak az állatotthonban ideiglenes vagy végleges otthonra, de laknak itt gazdasági haszonállatok, lovak, sérült vadállatok, madarak és egzotikus állatok is, sőt aranysakál és egy galléros pávián, Linda is. A Segélykoncert teljes bevételét a védenceik gyógykezelésére és ellátásra fordítják.

A koncertek délelőtt 10 órakor kezdődnek és olyan neves előadók lépnek fel, mint a FreshFabrik, a KiSTeHéN zenekar, Kozma Orsi, Tóth Vera, Náray Erika, Tóth Gabi, Ed Philips és a Memphis Patrol zenekar Elvis Live produkciója, vagy a jazz világából ismert Sárik Péter Trió és Micheller Myrtill és a Swinguistique, valamint sokan mások.

A rendezvényen fellépő előadóművészek és együttesek mindegyike elkötelezett állatbarát, akik fellépésükkel támogatják az Állatotthon lakóit. Többen közülük a NOÉ Állatotthontól fogadta örökbe kiskedvencét.

A koncertek között lesznek gyermekműsorok, életmentő és újraélesztő tanfolyam embereknek és kutyáknak, kisállat-akupunktúra bemutató és tanácsadás, fellép Janklovics Péter a Dumaszínházból, lesz táncbemutató és a gyerekeknek játszóház, arcfestés és állatsimogató. Valamint saját standdal bemutatkozik a Budakeszi Vadaspark.

A SEGÉLYKONCERTRE a belépő, minimum 1.000 Ft pénzbeli adomány, gyerekeknek ingyenes. Idén először lehetőség van Támogatói Jegyhez jutni azoknak, akik személyesen nem tudnak részt venni a koncerten, de szeretnék támogatni az Alapítvány védenceit.

A programokról részletes tájékoztatás található a www.noeallatotthon.hu weboldalon, valamint az NOÉ Állatotthon facebook oldalán: www.facebook.com/noeallatotthon .

Az Alapítvány munkatársai szeretettel várnak minden állatbarátot és rajongót!

Nagyméretű plakát letölthető:
http://www.noeallatotthon.hu/images/Noe-segelykoncert-2012-M72dpiRGB.jpg

Bővebb információ: www.noeallatotthon.hu vagy www.facebook.com/noeallatotthon

Kérjünk, adjon hírt a rendezvényünkről, ezzel Ön is támogathatja a rászoruló, beteg, sérült, védenceinket! Köszönjük!

További sajtóinformáció: Schneider Kinga, PR munkatárs
Telefon: +36.70.383.9480
E-mail: pr@noeallatotthon.hu
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában