Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

„Csokipapírral az állatokért!”
2012.08.08.

A GYŰJTÉS 2013. JÚNIUS 26. NAPJÁIG TART!

A TerraCycle Magyarország a Föld napján indította első magyarországi hulladékgyűjtő programját, amely a környezet megóvása mellett támogatást nyújt iskoláknak és civil szervezeteknek egyaránt.

A programhoz csatlakozott Állatotthonunk is, hiszen kiváló lehetőséget kínál arra, hogy megismertessék a lakosságot a szelektív hulladékgyűjtéssel, a környezettudatossággal és emellett adományt is gyűjthetnek védenceink számára.

A programban műanyag alapú csokoládécsomagolásokat (BÁRMILYEN márkát pl.: milka, boci, túró rudi, stb.), továbbá müzliszelet-, és jégkrémcsomagolásokat gyűjtünk. A gyűjtött csomagolásokat 100%- ban újrahasznosítják és minden csomagolásért 2 forintot adományoznak a regisztrált gyűjtők TerraCycle számlájára, amit félévente felajánlhatnak egy szabadon választott alapítványnak, jótékonysági intézménynek vagy iskolának.

Az Olimpia ideje alatt beküldött, minimum 200 csomagolással bónusz pontokat lehet kapni!

Az alábbi három módon tudod részünkre eljuttatni a csokoládécsomagolásokat:

1.

A programban való részvételhez nem kell mást tenni, mint regisztrálni a itt, és ingyenesen csatlakozni a Milka Csokoládé Brigádhoz. Ezután az összegyűjtött csokipapírokat a TerraCycle honlapjáról letölthető csomagküldő címkével ellátott dobozban díjmentesen küldhetitek el a TerraCycle Magyarország címére. Az átvétel után pontjaidat azonnal jóváírják a számládon.
Fiókodban a „Váltsd be pontjaid” -nál tudod pontjaidat felajánlani jótékony célra. 100 pont 1 forintot ér. Saját belátásod szerint, akár több szervezet számára is tudsz felajánlást tenni.

2.

Személyesen elhozod, eljuttatod állatotthonunkba.

3.

Gyűjtést szervezel munkahelyen, baráti-, vagy családi körben és az info@noeallatotthon.hu email címen kérsz tőlünk csomagküldő címkét, amellyel ingyenes elpostázható a csomag. Ezt kizárólag nagyobb mennyiség esetén, mint. 1000 darab igényelhető és dobozban postázható.

Eredményes gyűjtést kívánunk!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában