Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Kecskemanikűr
2012.04.18.

Kecskéink átestek az éves aktuális manikűrön. Ez eddig nem hallatszik túl bonyolultan, ám a kecske mozgékony és cseles állat, úgyhogy a röpke körmölés egy félnapos programmá vált, mire becserkésztük az összes függőleges szemű fenevadat. :)

Sajnos magáról a begyűjtésről képes beszámolót nem tudok prezentálni, mert minden mozdítható kézre, lábra szükség volt és még így is mi emberek távoztunk vert hadként a csatatérről. Lényeg a lényeg, hogy végül a kecskéink frissen manikűrözve ugrabugráltak el. Köszönjük Tóni juhászéknak, akik már nem először ingyen végezték a körömigazítást.

Sarokba szorítvaMindent meg kellett tenni a cél érdekében"Felültetett" kecske, nagyon profin egy gyors mozdulattal lefektetik a kecskét, majd a lábuk közé kapják és már indul is a körömápolásBitang végig figyelemmel kísérte, hogy mit csinálunk a lakótársakkal, a disznók egy része közönyösen heverészett, vagy a lábunk alatt útban volt.Szinkron manikűrFrancia manikűrSzépészeti beavatkozásra várva, nem őszinte a mosolyukAz egyik kecskénknek 4 szarva van, ezzel nem is lenne gond, de az egyik olyan szerencsétlenül hajlik vissza, hogy rendszeresen le kell vágni, különben belenőne a saját arcába. A látvány nem kedves, de megnyugtatunk mindenkit, hogy nagyon óvatosan, csak a hideg részt vágjuk le. A szarvacskájának levágott darabját eltettük kabalának.További képek a körmölésről ITT!
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában