Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Speciális programok
Macskamentés
MiniMenhely-program
Boxermentés
Bulldogmentés
Cane corso mentés
Csau-csau mentés
Rókamentés
Lómentés
Linda
Keverék kutya
(P)RÉMSÉG
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Országos katasztrófavédelmi gyakorlat – LÉGVÉDELMI SZIRÉNÁVAL
2011.11.20.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint 2011. november 21-én, hétfőn egész napos országos katasztrófavédelmi gyakorlat lesz Magyarország területén. A gyakorlat részeként megszólaltatnak, mintegy 2500 légvédelmi szirénát. A NOÉ Állatotthon Alapítvány felhívja az állattartók figyelmét, hogy ezen a napon fokozottan figyeljenek kedvenceikre, hiszen az ismeretlen, váratlan és hosszúideig tartó hang hatására, az állatok megriadhatnak és ijedtségükben – a szilveszteri petárdázásokhoz hasonlóan – világgá rohanhatnak.A Noé Állatotthon Alapítvány arra kéri az állattartókat, hogy a biztonság kedvéért, ezen a napon kedvenceiket tartsák biztonságos, zárt helyen és csak pórázon sétáltassák őket. Mind a kutyák, mind a macskák nyakában legyen nyakörv és a gazda adatait tartalmazó biléta. Mivel a biléta is leeshet a menekülés közben, a legbiztosabb megoldás a mikrochip, mely beültetését szintén az állatorvosi rendelőkben kérhetik a gazdik, az interneten (PETVETDATA: www.petvetdata.hu) pedig ellenőrizhetik, hogy a chip beültetése után felkerültek-e az állat adatai az internetes nyilvántartásba.

Noé Állatotthon Alapítvány külön bejelentő számot üzemeltet az állatukat elvesztők és a becsületes megtalálók bejelentéseit, hogy segítsen visszajuttatni otthonaikba a világgá szaladt kedvenceket. A 06-70/635 0780-as számra várjuk a bejelentéseket, vagy sms-ben illetve a j.zsuzsa@gmail.com e-mailcímre.

Az sms – lehetőség szerint tartalmazza – az elvesztés/megtalálás helyét, idejét, az állat fajtáját, méretét, becsült korát, nemét, különös ismertetőjelét, ha van, illetve azt, volt-e rajta nyakörv, biléta, valamint az elvesztő/megtaláló elérhetőségét.

Az elveszett állatok gazdáinak javasoljuk, hogy Budapest területén feltétlenül keressék fel személyesen a Fővárosi Közterület-felügyelet Állategészségügyi (Ebrendészeti) Telepét (1097 Budapest, Illatos út 23/A. - www.illatosut.hu), készítsenek plakátokat, vidéken pedig érdeklődjenek az önkormányzattal szerződésben álló ebbefogónál / gyepmesteri telepen, illetve a helyi állatvédő szervezeteknél!

Kérjünk, adjon hírt felhívásunkról, ezzel Ön is segítheti, hogy ebben az időszakban minél kevesebb kisállat kerüljön bajba, illetve jusson haza mielőbb!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában