Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Országos katasztrófavédelmi gyakorlat – LÉGVÉDELMI SZIRÉNÁVAL
2011.11.20.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint 2011. november 21-én, hétfőn egész napos országos katasztrófavédelmi gyakorlat lesz Magyarország területén. A gyakorlat részeként megszólaltatnak, mintegy 2500 légvédelmi szirénát. A NOÉ Állatotthon Alapítvány felhívja az állattartók figyelmét, hogy ezen a napon fokozottan figyeljenek kedvenceikre, hiszen az ismeretlen, váratlan és hosszúideig tartó hang hatására, az állatok megriadhatnak és ijedtségükben – a szilveszteri petárdázásokhoz hasonlóan – világgá rohanhatnak.A Noé Állatotthon Alapítvány arra kéri az állattartókat, hogy a biztonság kedvéért, ezen a napon kedvenceiket tartsák biztonságos, zárt helyen és csak pórázon sétáltassák őket. Mind a kutyák, mind a macskák nyakában legyen nyakörv és a gazda adatait tartalmazó biléta. Mivel a biléta is leeshet a menekülés közben, a legbiztosabb megoldás a mikrochip, mely beültetését szintén az állatorvosi rendelőkben kérhetik a gazdik, az interneten (PETVETDATA: www.petvetdata.hu) pedig ellenőrizhetik, hogy a chip beültetése után felkerültek-e az állat adatai az internetes nyilvántartásba.

Noé Állatotthon Alapítvány külön bejelentő számot üzemeltet az állatukat elvesztők és a becsületes megtalálók bejelentéseit, hogy segítsen visszajuttatni otthonaikba a világgá szaladt kedvenceket. A 06-70/635 0780-as számra várjuk a bejelentéseket, vagy sms-ben illetve a j.zsuzsa@gmail.com e-mailcímre.

Az sms – lehetőség szerint tartalmazza – az elvesztés/megtalálás helyét, idejét, az állat fajtáját, méretét, becsült korát, nemét, különös ismertetőjelét, ha van, illetve azt, volt-e rajta nyakörv, biléta, valamint az elvesztő/megtaláló elérhetőségét.

Az elveszett állatok gazdáinak javasoljuk, hogy Budapest területén feltétlenül keressék fel személyesen a Fővárosi Közterület-felügyelet Állategészségügyi (Ebrendészeti) Telepét (1097 Budapest, Illatos út 23/A. - www.illatosut.hu), készítsenek plakátokat, vidéken pedig érdeklődjenek az önkormányzattal szerződésben álló ebbefogónál / gyepmesteri telepen, illetve a helyi állatvédő szervezeteknél!

Kérjünk, adjon hírt felhívásunkról, ezzel Ön is segítheti, hogy ebben az időszakban minél kevesebb kisállat kerüljön bajba, illetve jusson haza mielőbb!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában