Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Dia túl van az első kemoterápiás kezelésen.
2011.07.09.

Dia kutyánk problémamentesen felgyógyult a legutóbbi műtétjéből és túl van az első kemoterápiás kezelésen. (Így kezdődtek a bajok!) Nem győzzük hangoztatni, hogy álomkutya ő! Álomszerűen tűri a betegségét, a kezeléseket, épül fel a műtétekből és az orvosok is csodájára járnak, hogy mennyire erős és küzdő típus ő!Az utolsó műtét nem volt egyszerű, hiszen, mint azt korábban megírtuk (korábbi cikkünk a műtét részleteiről) kényes helyről kellett nagyon nagyméretű daganatot eltávolítani. Ennek ellenére a seb gyönyörűen begyógyult és Dia nagyon jól érzi magát. Már a műtétkor tudtuk, hogy a kezelés itt nem ér véget, kemoterápiára lesz szüksége.
Most jött el az ideje az első kezelésnek. Dia általános állapota, a vérképe és minden laboreredménye annyira jó, hogy rögtön egy komplex kezelést kapott. Természetesen, talán nem is kell mondani Dia ezt is álomszerűen tűrte, kényelmesen elhelyezkedett és pihenéssel töltöttel el az időt.Reméljük, hogy jól reagál a szervezete a kezelésre, ez néhány héten belül, a következő kemoterápia előtt kiderül. Az onkológus szakállatorvos nagyon bizakodó, ezért úgy sejtjük 3 komplex kezelés örökre segít leküzdeni ennek a csodakutyának a rettegett kórt.
Köszönjük mindenkinek, aki támogatást küldött a műtétre, a befolyt közel 60.000 Ft adományból tudtuk finanszírozni a speciális műtétet. Továbbra is segítséget kérnénk Dia kutyusunknak, hiszen az utókezelés, a rehabilitációs és a még rá váró kemoterápiás kezelés költségei is igen magasak lesznek, várhatóan meghaladják a 100.000 Ft-ot.
Kérjük, ha valaki teheti, akármilyen kis összeggel járuljon hozzá Dia műtétjéhez és gyógykezeléséhez:

PayPal

Átutalással:

Bankszámlaszámunk OTP: 11710002-20083777

A megjegyzésbe kérjük, hogy írja bele: Dia gyógykezelésére

És továbbra is várjuk annak az Angyalnak a jelentkezését, aki életét Dia kutyussal szeretné megosztani. Tudjuk, hogy létezik, tudjuk, hogy Diának is van egy álomgazdija. Dia már mindnet megtett, küzdött és meggyógyult, most a gazdin a sor . . .Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában