Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Speciális programok
Macskamentés
MiniMenhely-program
Boxermentés
Bulldogmentés
Cane corso mentés
Csau-csau mentés
Rókamentés
Lómentés
Linda
Keverék kutya
(P)RÉMSÉG
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Légkondícionálóra gyűjtünk!
2011.07.02.

A NOÉ Állatotthon Alapítvány MiniMenhely, Boxer és Bulldog fajtamentő csoportja nevében fordulunk hozzátok.

Akik ismernek bennünket, tudják, hogy e három speciális projekt elsősorban beteg, kezelésre szoruló, érzékeny kutyákkal foglalkozik. A beteg, sérült állatok, valamint ezek az érzékeny fajták igen nehezen viselik a hőmérsékleti szélsőségeket. Legyen az téli fagy, vagy a még veszélyesebb nyári hőség.

Halaszthatatlan fejlesztésbe fogtunk tavaly. Bulldogmenedékünk egy ideje elkészült, amihez elkezdtük hozzáépíteni a Boxermenedéket betegek, rászoruló, kezelést igénylő kutyáinknak. Sok nagy lépésen túl vagyunk: tető alatt van a létesítmény, körbe is kerítettük a területet, kialakításra kerültek a belső kennelek, amik könnyen tisztán tartható csempeburkolatot is kaptak, de még hátravan a vízszerelés, az emésztő kialakítása, a kifutók megépítése és a külső (fa) burkolat felhelyezése, festése.
A félkész állapotok ellenére a megépített belső kenneleket már használatba vettük, használatba kellett vennünk, hiszen annyi kezelésre szoruló kutyánk van jelenleg is, hogy elhelyezésüket nem tudtuk máshogy megoldani.

A munkálatokat terveink szerint legkésőbb szeptemberre be tudjuk majd fejezni, hogy a zimankós, téli időt már zárt, véglegesen kiépített, klimatizált helyen tölthessék kutyáink.

Ehhez kérünk és remélünk ismét segítséget támogatóinktól, ugyanis a boxermenedék hűtése/fűtése még nem megoldott. Bulldog menedékünk létrehozásakor hasonló problémával küzdöttünk, amikor is a Panasonic cég felajánlott egy Inverteres, hiperszuper légkondicionálót, amelynek a beszerelését is ők finanszírozták.
A bulldogok azóta is élvezik a temperált hőmérsékletet, ami egy fülledt, nyári napon gyakorlatilag az életüket jelenti. Ezt hálásan köszönjük.

Anyagi forrásaink erősen korlátozottak, hiszen az állatorvosi költségeink és a speciális ellátáshoz, étkeztetéshez kapcsolódó költségeink az egekben vannak, így a légkondícionáló megvásárlásának és beszerelésének árát ebből kigazdálkodni nem tudjuk.

Kérünk minden kedves kutyabarátot, boxer és bulldog imádót, hogy támogassa a légkondicionáló berendezés vásárlását.

Kutyáink nevében hálás köszönettel fogadunk minden támogatást a 11710002-20085023 számlaszámra.

Köszönjük!

A NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentés csapataMegosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában