Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Légkondícionálóra gyűjtünk!
2011.07.02.

A NOÉ Állatotthon Alapítvány MiniMenhely, Boxer és Bulldog fajtamentő csoportja nevében fordulunk hozzátok.

Akik ismernek bennünket, tudják, hogy e három speciális projekt elsősorban beteg, kezelésre szoruló, érzékeny kutyákkal foglalkozik. A beteg, sérült állatok, valamint ezek az érzékeny fajták igen nehezen viselik a hőmérsékleti szélsőségeket. Legyen az téli fagy, vagy a még veszélyesebb nyári hőség.

Halaszthatatlan fejlesztésbe fogtunk tavaly. Bulldogmenedékünk egy ideje elkészült, amihez elkezdtük hozzáépíteni a Boxermenedéket betegek, rászoruló, kezelést igénylő kutyáinknak. Sok nagy lépésen túl vagyunk: tető alatt van a létesítmény, körbe is kerítettük a területet, kialakításra kerültek a belső kennelek, amik könnyen tisztán tartható csempeburkolatot is kaptak, de még hátravan a vízszerelés, az emésztő kialakítása, a kifutók megépítése és a külső (fa) burkolat felhelyezése, festése.
A félkész állapotok ellenére a megépített belső kenneleket már használatba vettük, használatba kellett vennünk, hiszen annyi kezelésre szoruló kutyánk van jelenleg is, hogy elhelyezésüket nem tudtuk máshogy megoldani.

A munkálatokat terveink szerint legkésőbb szeptemberre be tudjuk majd fejezni, hogy a zimankós, téli időt már zárt, véglegesen kiépített, klimatizált helyen tölthessék kutyáink.

Ehhez kérünk és remélünk ismét segítséget támogatóinktól, ugyanis a boxermenedék hűtése/fűtése még nem megoldott. Bulldog menedékünk létrehozásakor hasonló problémával küzdöttünk, amikor is a Panasonic cég felajánlott egy Inverteres, hiperszuper légkondicionálót, amelynek a beszerelését is ők finanszírozták.
A bulldogok azóta is élvezik a temperált hőmérsékletet, ami egy fülledt, nyári napon gyakorlatilag az életüket jelenti. Ezt hálásan köszönjük.

Anyagi forrásaink erősen korlátozottak, hiszen az állatorvosi költségeink és a speciális ellátáshoz, étkeztetéshez kapcsolódó költségeink az egekben vannak, így a légkondícionáló megvásárlásának és beszerelésének árát ebből kigazdálkodni nem tudjuk.

Kérünk minden kedves kutyabarátot, boxer és bulldog imádót, hogy támogassa a légkondicionáló berendezés vásárlását.

Kutyáink nevében hálás köszönettel fogadunk minden támogatást a 11710002-20085023 számlaszámra.

Köszönjük!

A NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentés csapataMegosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában