Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Dia küzd és élni akar!
2011.04.27.

Dia kutyusunk, akinek már sajnos többször kiújult egy agresszív daganat a lábán, (korábbi cikkünk a témában) túl van az utolsó műtéten. Bár nem volt egyszerű, de az orvosok bizakodnak és Dia is minden erejével azon van, hogy újra teljes életet tudjon élni.


A műtétet onkológus specialisták végezték, akiknek ezúton is köszönjük a bravúros megoldásokat és a műtét, valamint a mostani utókezelés alatt tapasztalt példa értékű hozzáállásukat.
A daganat eltávolító műtétet egy speciális kieészítő módszerrel végezték, melynek során megfestették a daganatos sejteket. Ezzel a módszerrel biztosították, hogy az egész beteg terület eltávolítható legyen.

A hatalmas és nagyon agresszíven, gyorsan fejlődő daganat ellenére a műtét jól sikerült, bár okozott némi fejfájást, hogy a lábán kivágott nagy méretű bőrhiányt hogyan oldják meg. Természetesen sikeresen!

A bravúros műtétről készült fotók megtekinthetőek itt! FIGYELEM! A képek megrázóak, felkavaróak!

Dia nagyon jó beteg, hősiesen tűri a mindennapos sebtisztítást és kötözést. A sebe szépen és eddig komplikáció mentesen gyógyul!Köszönjük mindenkinek aki támogatást küldött a műtétre, a befolyt közel 60.000 Ft adományból tudtuk finanszírozni a speciális műtétet.

Továbbra is segítséget kérnénk Dia kutyusunknak, hiszen az utókezelés, a rehabilitációs és a még rá váró kemoterápiás kezelés költségei is igen magasak lesznek, várhatóan meghaladják a 100.000 Ft-ot.
Kérjük ha valaki teheti akármilyen kis összeggel járuljon hozzá Dia műtétjéhez és gyógykezeléséhez:

PayPal

Átutalással:

Bankszámlaszámunk OTP: 11710002-20083777

A megjegyzésbe kérjük, hogy írja bele: Dia gyógykezelésére

De az anyagiaknál is fontosabb lenne most egy ideiglenes befogadó számára, ahol nyugodt, tiszta, pormentes környezetben gyógyulhatna. Ahol a rá váró kemoterápia miatti nehéz perceket, órákat napokat biztonságban és teljes megfigyelés alatt töltheti. Hiszen tudjuk a betegség leküzdéséhez nem elegendőek az orvosi bravúrok, szükség van a beteg lelki egyensúlyára is.
Dia problémamentes, szófogadó, pórázon szépen sétál, imádja a kutyákat és az embereket is. Egyedül a macskák nincsenek biztonságban tőle.

Amennyiben ideiglenes befogadással tudna segíteni Diának kérjük lépjen velünk kapcsolatba a 06-30/221-12-99 telefonszámon, vagy a pr@noeallatotthon.hu címen.
Természetesen, ha jönne egy Angyal aki véglegesen szeretné örökbefogadni, saját családot adni Diának, az lenne a legszebb ajándék neki és nekünk is!
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában