Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Boxer fajtamentés
2007.01.01.

2006 októbere óta alapítványunk végzi hazánkban a boxer fajtamentést. A Noé Állatotthon Alapítvány Boxer fajtamentő csoportja a fajta iránt elkötelezett önkéntesekből áll, akik már régóta foglalkoznak boxerekkel és boxerek mentésével, így igazi szakértői a fajtának.

A Boxer fajtamentő csoport külön karanténozási és elhelyezési stratégiával dolgozik; a mentett boxerek a legritkább esetben kerülnek csak fel a menhelyre. Igyekszünk őket családoknál, ideiglenes befogadóknál elhelyezni annak érdekében, hogy az elszenvedett testi-lelki sérülésekből minél hamarabb felépüljenek. A boxerek rendkívül érzékeny állatok, így a menhelyi tartási forma számukra nagy megpróbáltatás, rövid szőrük miatt pedig a kültéri elhelyezés nem megfelelő számukra.

A fajtamentő csoport elsősorban a sintértelepekre, menhelyekre bekerült, altatásra ítélt és talált boxerek mentésére szakosodott, de egyre gyakrabban kérnek segítséget tőlünk azon boxergazdik is, akik valamilyen okból nem tudják tovább tartani állataikat. Boxer fajtamentő csoportunk is jóval több bejelentést kap, mint amennyi elhelyezési lehetőséggel rendelkezik, ezért a kutyát leadni kívánóktól türelmet kérünk, amíg sikerül helyet üríteni az adott kutyának!

Projektünknek elkülönített bankszámlaszáma van, így az ide érkező adományokat kizárólag a boxerek mentésére, gyógyítására, rehabilitációjára fordítjuk.
Bankszámlaszám: OTP 11710002-20084912

A Noé Állatotthon Alapítvány Boxer fajtamentő csoportja természetesen külön weboldallal is rendelkezik; itt olvashatnak el minden tudnivalót a programról és itt nézhetik meg az örökbe fogadásra váró kutyusokat. A csoport folyamatosan várja önkéntesek jelenkezését is különböző feladatokra, többek között állatok ideiglenes befogadására is! A weboldal a www.boxermentes.hu vagy a www.boxersos.hu címről érhető el.

A program vezetője: Tasnádi Katalin
Elérhetőségek: tel.:06-20/346-23-24 (kizárólag 17 óra után hívható!), e-mail: info@boxersos.hu

A Boxer fajtamentő csoportnak nincsen külön adószáma, hiszen nem különálló civil szervezet, hanem a Noé Állatotthon Alapítvány egyik projektje. Ezért aki adója 1%-ával szeretné támogatni a boxermentést, az az alapítvány adószámára töltse ki rendelkező nyilatkozatát adóbevalláskor. A rendelkező nyilatkozaton a
"Noé Állatotthon Alapítvány" nevet és az 18169696-1-42 adószámot kell megadni. (Figyelem! Ha a Boxer fajtamentés nevét írják rá a rendelkező nyilatkozatra, az érvénytelen lesz és 1%-uk az államra száll!)Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában