995: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=995 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Boldy
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Boldy
Nem: Kan
Született: 2003.06.01.
Bekerült: 2010.01.05.
Boldyt karácsonykor ütötték el és hagyták magára Kőbányán az autóút közepén hatalmas vértócsában. A 8 év körüli, kedves, jóindulatú, talán ónémet juhász, esetleg skót juhász felmenőkkel rendelkező keverék kan kutya végül a Lehel úti állatkórházban kötött ki, ahol napok múlva tudták csak megműteni és még mindig kétséges, hogy lábra áll-e valaha. A bonyolult műtét során több helyen eltört medencecsontját összerakták és csavarokkal rögzítették. Bár a műtét sikerült, Boldy egyelőre nemigen mozog és továbbra sem lehet tudni, hogy a keresztcsonti részen milyen idegsérülései lehetnek, esetleg van-e a röntgenen nem látható gerincsérülése. További gondot okoz neki a székletürítés, vizeletürítés is és egyelőre csak reménykedhetünk, hogy idővel és gondos kezeléssel felépülhet. Boldyn megtalálásakor zöld bőr nyakörv volt, ám gazdája a plakátozás ellenére sem került elő, így elképzelhető, hogy karácsonykor egyszerűen kirakták szegényt. (A X. ker. Vaspálya u. 16/a sz előtt ütötték el.) Különös ismertetőjegye, hogy bal mellső lába kicsit deformált, feltehetően egy régebbi sérülés miatt. Reméljük, hogy akad majd valaki, aki befogadja, akkor is, ha soha nem fog már szaladgálni, hiszen Boldy másra sem vágyik, csak egy szerető és oltalmazó gazdira.

Szükségünk lenne Boldy számára dekubitusz (felfekvés elleni) speciális takaróra. Kérjük, akinek módjában áll lepje meg Boldyt ilyennel.

Boldy egyébként minden kezelést és tortúrát szó nélkül tűr.
Előkotorjuk számára Xsara kerekes kocsiját, aminek már Indigó is remek hasznát vette.
Reméljük, őt is sikerül talpra állítani.
Nem tudjuk mi történhetett már ezzel a kutyával életében, de az egyik mellső lába is olyan deformált, mintha egy régi, kezeletlen törés lenne. Most ennél nagyobb baja is van, de ezt is majd meg kell röntgenezni, hogy mi lehetett?!

Kérjük, támogassa Boldy gyógykezelését és segítsen, hogy esélyt adhassunk neki egy szebb életre!
Bővebben Boldy története itt olvasható

Ha úgy érzi, hogy akár minimális összeggel is, de hozzájárulna Boldy kezelésének, gyógyszerezésének költségeihez a 11710002-20083777
 bankszámlaszámra való utalással, valamint honlapunk főoldalán on-line bankkártyás adományozással megteheti. A megjegyzés rovatba tüntessék fel, hogy „Boldy”
Boldy támogatható virtuális örökbefogadásával is!
További fotók


Tegnap Boldy-t, a törött csípőjű németjuhász keverék fiút átengedtük a Szivárványhídon:(Nyugodj békében Öreg Barátunk, most már semmi sem fáj.


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú