992: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=992 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Nani
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Nani
Nem: Szuka
Született: 2008.02.01.
Bekerült: 2009.12.20.
"Nani (a keresztségben ezt a nevet kapta) kb. 2-3 éves szuka, német juhász keverék kutyus. Különös ismertetőjele: csontsovány.

A megfogás is nehéz volt, de a megfogás után jöttek az igazi nehézségek... Beadni anyukámnak, hogy megint leadnék neki megőrzésre egy kutyát :)

Amíg én anyukámmal egyezkedtem, addig Nani kinn maradt a kocsiban Dórival. Olyannyira kimerült volt, hogy szinte azonnal elaludt, hogy egy kis nyugta lett. Amikor pedig kivettük a kocsiból, akkor meg megpróbált elszökni (ki is húzta magát a nyakörvből). Szóval elég szélsőségesen viselkedett.

Szerencsére Freddy és Nani kijöttek egymással, de mégse akartunk kockáztatni, ezért ma a két kutya két külön helyiségben tölti az éjszakát. Freddy-t 5 méterrel arrébb hurcolászni kb. 2-3 percbe tellett, mert a kutya még mindig annyira félt mindentől. Nani meg kapott egy kis élelmet, éppen csak annyit, hogy ne hányja ki, kapott egy fedett és meleg előszobát, és utána hagytuk, hagy pihenje ki magát."

Nani a mai napig félénk kutya, aki egy menhelyi csetepaté alkalmával elvesztette mindkét füle hegyét. De ez a kis baleset hozta meg neki a szabad életet. Felépülve nem került vissza a helyére egy kennelbe, hanem szabadon élhet a gazdasági udvaron és az iroda környékén.

Más kutyákkal és úgy általában minden állattal nagyon jól kijön. Az emberektől viszont tart. Aki őt szeretné örökbefogadni, annak többször ki kell jönni ismerkedni vele. Elnyerni a bizalmát.

Oltva, chipezve, ivartalanítva adjuk örökbe.További fotókMegosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú