943: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=943 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Panino
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Panino
Nem: Kan
Született: 2007.01.01.
Bekerült: 2009.12.13.
Paninót a XVII.kerületből mentettük, egy régóta nem lakott, elhagyatott területről. A lába be volt dagadva. Hatalmas termetű labrador-keverék, azaz LabradorXXL :). Szukákkal jól kijön, de at ételét félti, kanok mellé nem javasoljuk.

A lábán lévő seb sajnos még mindig nem akar begyógyulni, állandó kezelést igényel, de Paninó sajnos nem túl kooperatív a z ügyben.

Sajnos emberekkel szemben is hajlamos az agresszióra, ezért már túl van egy sikertelen örökbefogadáson is.

Csak is kizárólag hozzáértő, következetes gazdinak adjuk örökbe, aki már az örökbefogadás előtt rendszeresen kijár hozzá és foglalkozik vele.

Pannino 2012. december 18-án átsétált a Szivárványhídon.

Pannino 3 éve élt velünk. Magára hagyták egy telken. Sérült volt a lába, ami nem akart gyógyulni a kezelések ellenére sem. Ráadásul Pannino hatalmas, vagy még annál nagyobb méretű kutya volt, aki nem szerette a vegzálást és a kezelést bizony komoly vegzálásnak vette. Agresszív volt szinte válogatás nélkül mindenkivel. Ennek ellenére sikerült nagy nehezen begyógyítani a fekélyt. Sajnos csak átmenetileg tűntek el a sebek. Néhány hónapja újra kiújultak. Pannino hatalmas mérete miatt nem tudtuk hagyományos gallérral "megvédeni magától", ezért egy speciális vödörszerű kemény gallérral és az azt rögzítő hámmal akadályoztuk meg, hogy nyalogatással tovább rontson a helyzeten. Őt szerintem mindenki ismerte, ő volt a "vödröskutya" aki az emura vigyázott a gazdasági udvar bejárata mellett. Kezeltük gyógyszerrel, speciális cukros terápiával, lámpával, de átmeneti javulás után, mindig még rosszabbra fordult a helyzet. Sajnos mostanra már olyan fájdalmai lettek, az időközben meg is öregedett kutyának, amit már nem tudtunk csillapítani, nem tehettünk mást, minthogy átkísértük őt a Szivárványhídon. Reméljük, hogy odaát nagyokat rohangálhat és újra tud bízni az emberekben.

További fotókMegosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú