898: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=898 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Gazsi
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Gazsi
Született: 2000.01.01.
Bekerült: 2009.11.07.
Gazsi kb. 2000-es születésű sárga, kendersörényű, herélt kisló, akit a 18. kerületből koboztatott el az önkormányzat, mivel gazdája nem látta el megfelelően. Nagyon sovány és elhanyagolt volt, de a törődésnek és a megfelelő takarmányozásnak hála, gyorsan rendbejött, szépen meghízott és
Patái annyira elhanyagoltak voltak, hogy a csüdizülete is deformálódott, de ez hosszadalmas munkával és szakszerű körmöléssel, szépen lassan rendbe jött.
Gazsi 2011-ben ideiglenes befogadóhoz kötözött, ahol 3 boldog évet tölthetett el. Azonban 2014 októberében Gazsi nagyon beteg, kehes lett. Befogadói kezeltették, de ez nem hozott eredményt. Mivel betegsége egyre súlyosbodott, és a családi kassza kezdett kimerülni, úgy döntöttek, hogy visszaadják őt az állatotthonnak, ahol megkaphatja a megfelelő állatorvosi ellátást.
Gazsi 2015.02.12-én borzalmas állapotban visszaérkezett a Noéra. Senyvesen sovány, és alig kap levegőt a kehességétől. Azonnal állatorvost hívtunk hozzá, kezelése és kivizsgálása jelenleg is folyamatban van.

Gazsi folyamatos kezelés alatt áll. Hol súlyos kehessége, hol a fel-felbukkanó járulékos bajok okozzák a gondot. De Gazsi kedvessége, élni akarása miatt küzdünk és mindent megkap amire csak szüksége van.


2015:A gyógyulás útján:2011:


bekerüléskor (2009):


KÉPTÁR ITT!Megosztom a Facebookon
A lómentés oldalára ⇒ 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely