714: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=714 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Gedeon
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Gedeon
Nem: Kan
Született: 2001.07.01.
Bekerült: 2009.07.02.
Gedeont elütötték és cserbenhagyták - állatmentőnk ment ki érte lakossági bejelentés alapján a 17. ker. Zrínyi utcába. Az első vizsgálatokon kiderült, hogy jobb hátsó lábában combcsonttörés, jobb mellső lábában pedig többszörös alkartörés van. Július 2-án esett át az első műtéten, melynek során mellső lábát lemezelték meg. 3-án műtötték combcsonttörését.

Gedeon korát meghazudtolóan aktív, élénk, nagy mozgásigényű kutya. Szukákkal jól kijön, kanokkal nagyon domináns. Cicák és más állatok mellé nem javasoljuk. Az emberekkel feltétel nélkül nagyon kedves, bújós. Kizárólag bombabiztos kerítéssel rendelkező kertesházba, vagy lakásba javasoljuk. Szobatiszta, nagyon szeret autózni.

Friss hírek 2009.07.15: Gedeon rosszul bírja a ketrecnyugalmat, amikor csak teheti, mozogni próbál, ezért lábában sajnos kitörtek a csavarok és a rögzítés elhajlott. Egyelőre nem tudni, milyen mértékű a csontképződés, lesz-e szükség emiatt újabb, előre nem tervezett műtétre, de orvosaink remélik, hogy nem.
Friss infók róla 2009.11.19.: műtve lett, mindkét lábát lemezelni kellett.Jobb hátsó lábát nagyon fájlalta.megröntgenezték, a vasak nem mozdultak el. A térde fáj(egy régebbi szalagszakadás következménye), nincs normális csontképződés még mindig pedig 3 hónapja van benne a lemez. Jelenleg lázas és nagyon rosszul van,most műthetővé kell tennünk,ezért először felkészítjük a műtétre, aztán műteni kell a hátsó lábát(kérdéses hogy térdszalagpótlás vagy lemezkiszedés is lesz e?). Ennek a műtétnek a várható költsége 35-40.000Ft körül lesz. Aztán januárban pedig a mellső lábaiból kell kiszedni a lemezeket.Kérjük, aki teheti támogassa Gedeon műtéti költségeit és utókezelését!
2010. január 26: Gedeon hátsó lábából eltávolításra kerültek a csavarok és a lemez, most ismét balesetes részlegünk vendégszeretetét élvezi a varratszedésig.
További képekért kattints ide!Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú