612: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=612 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Cirok(Blanka)
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Cirok(Blanka)
Nem: Szuka
Született: 2008.06.01.
Bekerült: 2009.06.03.
Elütött keverék szuka kutyus, akit 2009. június 3-án telefonos bejelentés alapján szedett össze állatmentőnk. A 17. kerületi Széchenyi utcában feküdt mozdulatlanul. Kiderült róla, hogy mindkét hátsó lába eltört. Egyik lábán azonnali, bonyolult térdműtétet kellett végrehajtani - ekkor derült ki, hogy sérülései már legalább két hetesek, feltehetően saját gazdája nem kezeltette, majd amikor nem lett jobban, utcára rakta egy állatorvosi rendelő előtt. Az egymáson súrlódó törött csontokat tovább kellett csonkolni és ez a lába már sosem lesz olyan, mint régen. Borzasztó kedves, tündéri kutya, csóvál, bújik, még így összetörve is, bár felállni nem tud. Másik lábán a combcsontfej letört és szét is tört, ezért mégegy bonyolult műtét vár rá: csonkolni kell a combcsontfejet. Ezután hosszú ketrecnyugalomra lesz szüksége. Ciroknak rögtön több támogatója is akadt és már összegyűlt a műtétekhez szükséges összeg - nagyon köszönjük mindenkinek!
2009.06.10: Ciroknak sajnos neurológiai sérülése is van műtött lábában.
2009.08.26: Hosszú lábadozás után Cirokot hivatalosan is egészésgesnek nyilvánította állatorvosunk! Már az ivartalanításon is átesett és, bár mindig sántítani fog kicsit, már örökbe fogadható!
Más kutyákkal és minden más állattal jól kijön, szobatiszta, pórázon szépen sétál, szeret autózni és imádja a nagy kirándulásokat. Sérülései miatt kizárólag bentlakó kutyának adjuk, de lehetőleg kertes házzal rendelkező vagy sportos gazdinak, mivel nagyon nagy a mozgásigénye.
Érdeklődni róla Cirok ideiglenes befogadójánál lehet a 30/638-9746-os telefonszámon.
További fotók
Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú