6056: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=6056 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Csillagfény Cséve
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Csillagfény Cséve
Nem: Kan
Született: 2024.04.06.
Bekerült: 2024.04.20.
Bennünk a Csillagfény Állatvédelem Alapítvány, egy közepes mamának és 8 újszülött, pár napos babájának kerestek átvevő szervezetet. Gyorsan szükség volt a segítségre, mert napokon belül, ha nem lett volna megoldás, a “ gazda” agyon akarta őket verni. Nálunk a Csillagfény család nevet kapták.


A népes, kb 2024. áprilisi születésű (6 fiú,2 kislány) családunk gazdikereső korba lépett, eljött az idő, hogy egy családban növekedjenek, nevelődjenek tovább. Nagyon szeretnénk, ha családtagként a család aktív tagjai lehetnének. Elképesztően bájosak,kedves kölykök és korukhoz képest nyugodtak. Mamájuk egy közepes méretű, de ahogy nézzük a kölyköket közepes/nagy méretűek is lehetnek majd.


Oltási programjukat megkezdtük, annak folytatásával, chipezve, 8 hetes kortól ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük! Kölyök kutyákat Budapesten és 30 km-es körzetében adjuk örökbe.


Érdeklődni róluk és személyes találkozóra időpont foglalás a 06 30 221 1299 telefonszámunkon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között, vagy az info@noeallatotthon.hu címünkön lehet.
További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú