595: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=595 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Ficsori Vicsorilla
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Ficsori Vicsorilla
Nem: Szuka
Született: 1997.01.01.
Bekerült: 2006.12.01.
Ficsori Vicsorilla eddig nem lehetett valami boldog. 2006. decemberében, amikor hozzánk került, egyáltalán nem volt barátságos, kifejezetten kerülte az emberek társaságát. Biztosan nagyon rossza tapasztalatai lehetettek a kétlábúakról. A simogatásra behúzott farokkal és vicsorgással reagált. Ki tudja mire számított az emberi kéztől.
Mára már nagyon sok minden megváltozott. Vicsorilla árnyékként követi ideiglenes gazdáit. Két lábra állva, törleszkedve kéri a símogatást, amit mindig a gazda ún meg előbb. Nagyon szeret az ágy mellett a szobában, vagy a konyha asztal alatt pihengetni.
Már nem mai csirke, de még nem is idős hölgy. Sajnos elég rosszul hall. Szépen sétál pórázon, más kutyákkal jól kijön. 9 év körüli, ivartalanított, szobatiszta. Olyannak ajánljuk aki nemes kihívásnak érzi, hogy tovább szocializálja Ficsori Vicsorillát, és szeretne, egy ilyen nehézsorsú kutyának boldog, családias környezetet biztosítani, Az eddigi tapasztalatok alapján egyre ragaszkodóbbá válik, és biztosak vagyunk benne, hogy szelídítéssel és szeretgetéssel igazi ragaszkodó kutya lesz belőle. Érdeklődni Arinál a 06-30-514-45-46-os telefonszámon illetve az orokbefogadas@minimenhely.hu címen.

További fotók

Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú