5948: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=5948 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Betykó
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Betykó
Nem: Kan
Született: 2016.01.01.
Bekerült: 2023.11.24.

Virtuális örökbefogadás: Jelenleg nincs virtuális támogatója
Támogatni szeretném!
Virtuális örökbefogadások megjelenítése

Nick Mettől Meddig
Nem volt még támogatója
Betykó egy 2016. születésű komondor fiú, aki egy üres háznál 3 méteres láncon házat őrzés címén tengette napjait több mint fél éve. Borzasztóan elhanyagolt, sovány, oltatlan, magányosan, olcsó száraz kutyakaján és diszperzites vödörben álló békalencsés löttyön élt. Fedele egy ócska palatetődarab volt a dohos garázs falának támasztva.
Már régóta szükségtelen volt a jelenléte, szukáját (társát) elvették tőle így már régi haszna ami a szaporításból nyílt pénzcsap is végleg elzárult. Maroknyi szeretet nem sok, annyi sem jutott neki egész életében csak bántalmazták. A sanyarú életének vége lett, lekerült a láncról. Lelkén nyomokat hagyott az ingerszegény élet, de napról napra nyit az emberek felé, már a hétvégi sétálós kutyákhoz is csatlakozott.
Jól szocializálható, jó indulatú kedves kutyus. Nagyon reméljük más is meglátja benne a ragaszkodó személyiségét és esélyt kaphat egy boldogabb élet reményében.

Első sorban kutyás tapasztalattal rendelkező családnak javasoljuk és örökbefogadási szándék esetén többször ajánlatos ismerkedés céljából meglátogatni. Kifejezetten családtagnak fogadható örökbe.


Érdeklődni róla és személyes találkozóra időpont foglalás a 06 30 221 1299 telefonszámunkon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között, vagy az info@noeallatotthon.hu címünkön lehet.

További képek ITT!
Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú