5926: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=5926 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Zserbó Flódni
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Zserbó Flódni
Nem: Kan
Született: 2023.10.14.
Bekerült: 2023.12.02.
Zserbó családunk (3 kan,2 szuka) és mamijuk a Kisvárdai menhelynek köszönhetően került gondozásunkba. Mamit és kb. 2023. októberi születésű kölykeit, Lövőpetriben a ravatalozó mellé kidobva találták. Szerencsére időben érkezett a segítség, így az egész család mostanra gazdikeresők lett. A család felmenői közül mamijukat ismerjük, ezért várhatóan ők is közepes méretűek lesznek majd.

Nagy szükségük van a nevelésre, szeretetre és gondoskodásra. Nagyon szeretnénk, ha nem a menhelyen nőnének fel, hanem gyorsan családra találnának és megtapasztalhatnák milyen is egy igazi, boldog kutya élet, szerető családban.

Oltási programjukat megkezdtük, annak folytatásával, chipezve, 8 hetes kortól ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük! Kölyök kutyákat Budapesten és 30 km-es körzetében adjuk örökbe.


Érdeklődni róluk és személyes találkozóra időpont foglalás a 06 30 221 1299 telefonszámunkon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között, vagy az info@noeallatotthon.hu címünkön lehet.További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú