5873: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=5873 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Cseles
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Cseles
Nem: Nőstény
Született: 2012.09.01.
Bekerült: 2023.09.16.
Cseles gazdija tragikus hirtelenséggel elhunyt, és a cica, társával, Oberonnal együtt gondozásunkba került. Idos cicák, egész életükben együtt éltek szobacicaként.
Bújósak, barátságosak és a többi cicával is nagyon jól kijönnek.
Cseles jókedvu, kiváncsi és nagyon szereti az embereket. Sok vizet nem zavar, napjai nagy részét lustálkodással és mosakodással tölti.
Nagyon szeret ágyban aludni befogadójával és nagyon kiváncsi arra is, hogy mi fo a konyhában. Napközben ha talál egy pokrócot, imád alábújni és betakarózni, úgyhogy óvatosan kell a dudorodó plédekre ráülni.
Nagyon szereti a macskamentát és egyébként nagyon szeret játszani is, szokott fogócskázni a többi cicával. A simogatást annyira szereti, hogy mutatványt is kifejlesztett: ha kezünkkel jelzünk, két lábra áll és belefejel a simogató kézbe, boldogan.

Akár egykeként, akár Oberonnal együtt is nagyon örülnének, ha gazdira találnának- ok igazán problémamentes, csodálatos cicák. Kettejükkel kevesebb gond van, mint egy fiatal cicával. :)

A szelíd kutyusokkal is jól kijön. Kezdő cicatartóknak vagy nagyobb gyermekek mellé is ajánljuk.

Cseles parazitamentesen, oltva, chippelve, FIV/FeLV negatív tesztekkel, már ivartalanítva fogadható örökbe Budapestrol kizárólagosan benti tartásra.

A cicára rövid bemutatkozó levél kíséretében a macskamentes@noeallatotthon.hu email címen lehet jelentkezni! Köszönjük!További képek ITT ! ! !Köszönjük, ha támogatásoddal hozzá tudsz járulni a cica napi ellátásához!

Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatomA NOÉ Állatotthon Alapítvány bankszámla száma:
11710002-20083777

Megjegyzés rovatba kérjük, írja be, hogy a Macskaland cicái számára.

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu


Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldheto!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TOL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle elohívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érheto el a szolgáltatás.Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kandúr
Nőstény

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú